Monitörümü sattım bugun almam lazım hocam sattıgım da va paneldi sorun yaşayacağımı sanmıyorumbu va panel yalnız, bu bütçede güzel 2k monitör varmı bilmiyorum ama birkaç hafta önce itopyada sağlam monitörler indirimdeydi indirim bekleseniz daha iyi olur
va panele alışıksanız aocnin bu bütçede monitörleri var onlara da bakabilirsiniz, dellin bu modeli nasıl bilmiyorum ama aocnin daha iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorumMonitörümü sattım bugun almam lazım hocam sattıgım da va paneldi sorun yaşayacağımı sanmıyorum
Aoc 1080p 165hz va panel vardı sattım hocam valla dell monitör alayım diyorum markasını çok övüyorlarva panele alışıksanız aocnin bu bütçede monitörleri var onlara da bakabilirsiniz, dellin bu modeli nasıl bilmiyorum ama aocnin daha iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum
hocam ben delle biraz önyargılı yaklaşırdım ya. laptopları, sorunlu bazı monitörleri sorunlu, zamanında ürettikleri ofis kasaları da aynı şekilde sorunluydu. aoc sağlam markadır her monitörünü gözüm kapalı alırım bence aocden devam edinAoc 1080p 165hz va panel vardı sattım hocam valla dell monitör alayım diyorum markasını çok övüyorlar