- Reaksiyon skoru
- 310
Arkadaş empati yapmak la birlikte şöyle şöyle yaparsın bir sıkıntı olmaz diyerek tavsiye verirsiniz çok güzel olur.
valla ben de aynı hızları alıyorum topladım pci ben pcye bakıyorum pc bana bakıyor öyle bakışıyoruzArkadaş empati yapmak la birlikte şöyle şöyle yaparsın bir sıkıntı olmaz diyerek tavsiye verirsiniz çok güzel olur.
illaki alt yapı güncellenir sen al kenara koy bence..Arkadaş empati yapmak la birlikte şöyle şöyle yaparsın bir sıkıntı olmaz diyerek tavsiye verirsiniz çok güzel olur.
Evet konuşmuştuk fakat bu ızdırap çekilirmi Efe kardeşimvalla ben de aynı hızları alıyorum topladım pci ben pcye bakıyorum pc bana bakıyor öyle bakışıyoruzsenle konuşmuştuk zaten bende durumlar düzelecek sende hiç umut yok ise 1 tane oyun indirmek için pcyi 3 gün açık bırakmaya razıysan topla.
ben 10 yıldır çekiyorum bu ızdırabı TR serveri olmayan oyunları oynamak çin işkencesi gibi... ama en azından hikayeli oyunlar sarıyor benim bir de altyapım bozuk pingim her zaman çıkıyor az önce lol oynadım 13k ms gördüm sıkıntı.Evet konuşmuştuk fakat bu ızdırap çekilirmi Efe kardeşim![]()
Hocam mobil internetin hız değerlerini paylaşayımonline oyun oynamıyosan sorun yok online oyundada artık telefon interneti bağlarsın o ne durumda
Aha bak güncellendiillaki alt yapı güncellenir sen al kenara koy bence..
Öyle Hocamda katlanılır gibi7 mbps işkence vallaha. toplanmaz
Hiçbir operatör ilgilenmiyor bu altyapı işi ileAha bak güncellendi
yaşadığınız ülkeyi bazen çok çabuk unutuyorsunuz :/
800 kb azÖyle Hocamda katlanılır gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiçbir operatör ilgilenmiyor bu altyapı işi ile
Hocam ping 15 jitter 5 nasıl bu verilerben 10 yıldır çekiyorum bu ızdırabı TR serveri olmayan oyunları oynamak çin işkencesi gibi... ama en azından hikayeli oyunlar sarıyor benim bir de altyapım bozuk pingim her zaman çıkıyor az önce lol oynadım 13k ms gördüm sıkıntı.