jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,758
ping 15 ise iyi sizin altyapı sağlam en azından.Hocam ping 15 jitter 5 nasıl bu veriler
ping 15 ise iyi sizin altyapı sağlam en azından.Hocam ping 15 jitter 5 nasıl bu veriler
Hocam sizde aynı hızdasınız toplamışsınız800 kb az
Sizin kaç hocamping 15 ise iyi sizin altyapı sağlam en azından.
Oyun indirmek oyun oynamakOffline oynarsin ne alakasi var internet hiziyla
7 mbps 1 mb zatenHocam sizde aynı hızdasınız toplamışsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin kaç hocam
Oyun indirmek oyun oynamak
hocam ben bu işkenceyi eski evimde çekiyordum o zamanlar toplamama izin vermiyorlardı ama elimde olsa internet hızına bakmadan toplardım bence toplayın en kötü pc yi açık bırakıp oyun indirirsiniz ping değerleriniz online oyun için bence yeterliHocam sizde aynı hızdasınız toplamışsınız
Sizin kaç hocam
Benim download'ı çözemedim bı 7.0 oluyor bazen 6.3 800kb diye biliyorum ben7 mbps 1 mb zaten
Mobil tarifelerin fiyatı iyi olsa sorun çözülecekhocam ben bu işkenceyi eski evimde çekiyordum o zamanlar toplamama izin vermiyorlardı ama elimde olsa internet hızına bakmadan toplardım bence toplayın en kötü pc yi açık bırakıp oyun indirirsiniz ping değerleriniz online oyun için bence yeterli
ttnet mobil tarife telefon hattı en son 60gb 750 dk 450 küsürdü yeni müşteri olan 25 yaş altınaBenim download'ı çözemedim bı 7.0 oluyor bazen 6.3 800kb diye biliyorum ben
Mobil tarifelerin fiyatı iyi olsa sorun çözülecek
8 1 mb oluyor aslındaBenim download'ı çözemedim bı 7.0 oluyor bazen 6.3 800kb diye biliyorum ben
Mobil tarifelerin fiyatı iyi olsa sorun çözülecek
4mpbs internet ile 5 yıl yaşamış biri olarakArkadaş empati yapmak la birlikte şöyle şöyle yaparsın bir sıkıntı olmaz diyerek tavsiye verirsiniz çok güzel olur.
hocam ben bu ttneti anlayamıyorum hem çoğu bölgede altyapı çerçöp hemde insanlara sattığı modemlerde dns bile değişemiyoruz vallahi garip bir firma çoğu tanıdığım kişi ttnet ve türkcellden şikayetçi ev internetinde bi tek ben ttnetten memnunum sanırım oda konumdan dolayı galiba80 e 20 aldığım interneti 30 a 10 kullanıyorum şuan teşekkürler türk Telekom.
internetin kopmasini hız ile ilişkilendirdiler.
benim alt yapıda en fazla 19 mb destekliyordu türk telekoma gittim dilekçe yazdım sürekli aradım ögrenci olarka zorluk cekıyoruz vs vs pandemide vardı ozamanlar 1 haftada ilçenin tüm alt yapıyı güncellediler şuan her yerde 80 mp dowland 18 mb upload var bazı yerlerde fiber bile var 900 mb dowland alan arkadaslarım var yaniAha bak güncellendi
yaşadığınız ülkeyi bazen çok çabuk unutuyorsunuz :/
ben lolde TR serverinden 50-60 msHocam sizde aynı hızdasınız toplamışsınız
Sizin kaç hocam