arkadaşlar şu dönemde yeni bir bilgisayar almak istiyorum, çok yük bindiren işler yapmıyorum bilgisayarda 8 gb ram bana yeter diye düşünüyorum, 8 mi almalıyım 16 çok daha iyi olur mu aradaki fark ne kadar etki eder
Oyun oynayacaksan mutlaka 16 GB al derim, çünkü artık oyunlar 8 GB'dan fazlasını istiyor. Render tarzı işler yapacaksan da 16 GB şart diyebilirim.
Sadece günlük işlerde kullanacaksan 8 GB fazlasıyla yeter. (Youtube, ofis programları vesaire)
arkadaşlar şu dönemde yeni bir bilgisayar almak istiyorum, çok yük bindiren işler yapmıyorum bilgisayarda 8 gb RAM bana yeter diye düşünüyorum, 8 mi almalıyım 16 çok daha iyi olur mu aradaki fark ne kadar etki eder
arkadaşlar şu dönemde yeni bir bilgisayar almak istiyorum, çok yük bindiren işler yapmıyorum bilgisayarda 8 gb RAM bana yeter diye düşünüyorum, 8 mi almalıyım 16 çok daha iyi olur mu aradaki fark ne kadar etki eder
Sistemin nedir ? Eğer orta yada üst segmentte bir PC toplayacaksan 8 yetmez. Ama düşük bütçeli bir sistem ise yeter de artar bile.
Tabi ne yapacağın da önemli PC ile.