Neler Yeni

8 bin ₺ 2K Monitör Tavsiyesi

Bütçe
8000
Başlıkta yazdığım gibi 27’ IPS 2K panele sahip bir monitör arıyorum. Bütçem 8 bin civarı. Hepsiburada üzerinden Lenovo R27QE modelini almıştım aslında. İlk monitör de 3 adet ölü piksel çıktı ve iade ettim. Sonra tekrar aldım. Bu model temiz geldi. 10 gün boyunca sorun yokken HDR modunu açıp 3-4 saatlik bir oyun deneyiminden sonra 1 adet ölü piksel oluştu. Sonradan ölü piksel oluşması bu modele olan güvenimi tamamen kaybettirdi. Tekrar değişim istemeden iade ettim. Satıcı Hepsiburada olduğu için sıkıntı hiç yaşamadım. Düzgün satıcılı farklı bir monitör arayışına girdim ve şu modeli buldum. Satıcısı Amazon. Bu modelin birde G274QPF E2 olan modeli var. Aralarında tam olarak ne fark var acaba? 2 bin tl de fiyat farkı var. Bu bütçede başka önerisi olan varsa da yazabilir.

elemin

80+ Bronze
Hocam istanbul içindeyseniz hepsiburada satıcısından alınmış 1 haftalık monitörüm var viewsonic vx2758a-2k-2 pro 185 hz ips 2k modeli gayet hoşuma gitti ama biraz para ihtiyacım oluştuğu için satmaya karar verdim isterseniz özelden konuşabiliriz ölü piksel testini de yaptım yani iadeyle vs uğraşmazsınız hem ilerde bir durum olursa hepsiburada satıcılı.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam istanbul içindeyseniz hepsiburada satıcısından alınmış 1 haftalık monitörüm var viewsonic vx2758a-2k-2 pro 185 hz ips 2k modeli gayet hoşuma gitti ama biraz para ihtiyacım oluştuğu için satmaya karar verdim isterseniz özelden konuşabiliriz ölü piksel testini de yaptım yani iadeyle vs uğraşmazsınız hem ilerde bir durum olursa hepsiburada satıcılı.
İstanbulda yaşamıyorum maalesef.

Top Bottom