Neler Yeni

8 Ekim 2020 Diyanet'e 5 bin personel müjdesi

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Kaç yaşındasın sen? senin okuduğunu anlama problemin mi var? istersen git muza tap banane ben bu forumda kişinin dini inancı ve kutsallarına yine aynı şekilde inançsız kişinin inançsızlığına laf ettirmem. Başka forumlarla karıştırmayın burayı
Her yerde savunduğum bir editörden bu sözleri duymak.. Üzücü.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Tamam doğru gereksiz bir yatırım gibi yani diyanete 5K personel ama peygamberi vs. karıştırmanız aşırı saçma ve kana dokunucu.

Yorum yazarken 3-5 kez düşünün savaş çıkartmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
dom sathanas
@Chapin ban yememişken ben neden yedim acaba? @Mehmet Yılmaz
reason.png

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Şu ülkede imam hatip mezunu olup mimar olan görmedim, burda eleştirdiği öğrenciler değil okuldaki eğitim sistemi, cahillik.
Abim imam hatip mezunu kuran-ı kerimi ezbere biliyor ve 3. sınıf uludağ üniversitesi tıp fakültesi öğrencisi bir gün tanıştırabilirim seni :) ayrıca kuran kursu hocası.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Abim imam hatip mezunu kuran-ı kerimi ezbere biliyor ve 3. sınıf uludağ üniversitesi tıp fakültesi öğrencisi bir gün tanıştırabilirim seni :) ayrıca kuran kursu hocası.
İyi. Buna bir şey demiyorum ki? Ortaokulda imam-hatipliler ile aynı servise biniyordum, gerçekten manyak insanlardı.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
İyi. Buna bir şey demiyorum ki? Ortaokulda imam-hatipliler ile aynı servise biniyordum, gerçekten manyak insanlardı.
Seni en iyi ben anlarım meslek lisesi çıkışlıyım bende :)

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Türkiye'deki en başarılı insanlarının liselerine göre imam hatip lisesi mezunu oranına ve imam hatip liselerinin yerleştirme istatiktiklerine bakın.Sonra imam hatip lisesinin vasıflı insan üretim kapasitesi üzerine konuşabiliriz. Diyanet alım yapıyormuş bunu uygun bir dille eleştirmek mümkün, neden argoya ve saygısızlığa giriyorsunuz anlamıyorum. İnanç meselesi tartışılmazdır, herkesin bir inancı vardır fakat hiç bir güç, sizin dalga geçmenize veya ayrıştırmanıza izin vermez, veremez. Bu tarz konularda insan gibi tartışmayı beceremiyorsanız bu tarz konu açmayın veya yorum yapmayın kardeşim.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,792
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Diyanet İşleri Başkanlığı'nca sözlü sınav sonucuna göre 3 bin 500 imam-hatip, 1500 Kur'an kursu öğreticisi ve 100 müezzin-kayyım alınacak.

Yine üretmeyen bir yere yatırım yapıyoruz, çok mu gerekliydi bu, ne düşünüyorsunuz?

Kaynak
neyine zarar Personel atanması Diyanete
Asıl Zarar belli sarayda keyif sürenler...

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Camii yapılsa ne gerek vardı? Hoca alınsa ne gerek vardı? Size giren çıkan ne ki?

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Camii yapılsa ne gerek vardı? Hoca alınsa ne gerek vardı? Size giren çıkan ne ki?
bizim vergilerimizle yapıldığı için olabilir mi? yanlış yatırımlardan dolayı vatandaş mağdur olduğu için olabilir mi hocam :D

Top Bottom