dropsuz bir oyun deneyimi olur + fps artarSisteme ne gibi katkı sağlar
Sistem gençleşirSisteme ne gibi katkı sağlar
Çok rahat bişiSisteme ne gibi katkı sağlar
Bf5 fh5 adam gibi videosunu bile izlemedim ki sistem kaldırmaz zaten hocam büyük ihtimalle rdr2,valorant,belki bannerlord oynarim kardeşim olmasa listede bannerlord yoktu ama kardeşim olmasa 16 ram de yoktusistemi çok rahatlatırsın hocam, oyunlarda mesela benim oynadıklarımdan örnek verirsem forza horizon 5, gta 5, battlefield 5 gibi ağır oyunlarda 12-14gb ram kullanımı görüyorum o açıdan rahatlarsınız bayağı
Şu an sual channel hocam 12 GB ram de kullandım fakat pek bir fark görmedim 8 ramle 2060 kullanan biriyim benİki Ram kullanırsan (8+8) dual channel ile fps'in çok olmasa da artar. Sistemin de hızlanır. Ayrıca nereden baksan artık 8 GB RAM oyunlara yetmemeye başladı. Hatta en hafif oyunlardan minecraft'ın modlu hali olan ATM 8 artık min. 12 GB RAM istiyor. Yani 16 GB RAM'e geçmek seni epey bi' rahatlatır.
anladım hocam, yine de mesela arkada müzik dinliyorsanız ya da hani hem müzik bir taraftan discord vs. derken zaten ramin tamamını kullanır olursunuz. her türlü yararlı olur düşüncesindeyimBf5 fh5 adam gibi videosunu bile izlemedim ki sistem kaldırmaz zaten hocam büyük ihtimalle rdr2,valorant,belki bannerlord oynarim kardeşim olmasa listede bannerlord yoktu ama kardeşim olmasa 16 ram de yoktu![]()
12 GB dediğin 8+4 mü? 8+8 daha iyi olur.Bf5 fh5 adam gibi videosunu bile izlemedim ki sistem kaldırmaz zaten hocam büyük ihtimalle rdr2,valorant,belki bannerlord oynarim kardeşim olmasa listede bannerlord yoktu ama kardeşim olmasa 16 ram de yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an sual channel hocam 12 GB ram de kullandım fakat pek bir fark görmedim 8 ramle 2060 kullanan biriyim ben![]()