Sergeant Cross
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 328
evde 8 gb ramli win 10 kurulu laptop var. w11 geçilir mi? bilgisayar win 11 destekliyor
2. laptopum bu pek fazla kullanmıyorum. oyun olarak mc vs. basit oyunlar oynuyorum. günlük kullanımda çok fazla lag olur mu? ssd kullanıyorumAkıcı olmaz hocam ben geçtim pişmanım
Ramden çok işlemci önemli.evde 8 gb ramli win 10 kurulu laptop var. w11 geçilir mi? bilgisayar win 11 destekliyor
Ben 10 yıllık laptopuma win11 attım ssd var için hızlı çalışıyor ama win11 için gereksiz işlemci kullanıyor işlemlerde bazen donma oluyor gecikmede olur tabi ki önermiyorum hocam gerek yok win11 eski bir bilgisayar için fazla işlem tüketiyor2. laptopum bu pek fazla kullanmıyorum. oyun olarak mc vs. basit oyunlar oynuyorum. günlük kullanımda çok fazla lag olur mu? ssd kullanıyorum
işlemci i5 8250 uRamden çok işlemci önemli.
Çok kötü değil iş yapar ama destek bitene kadar 10 da kal bence yine de.işlemci i5 8250 u
Custom win11 yükle hızlı çalışırevde 8 gb ramli win 10 kurulu laptop var. w11 geçilir mi? bilgisayar win 11 destekliyor
defender update açık, dahili grafik kart, 8gb ram.evde 8 gb ramli win 10 kurulu laptop var. w11 geçilir mi? bilgisayar win 11 destekliyor