- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki 16 gb yaptığım takdirde geçmemi önerir misiniz? bu cihazlaKesinlikle.
Peki 16 gb yaptığım takdirde geçmemi önerir misiniz? bu cihazlaKesinlikle.
cl22 muhtemelen. Birde cpu-z indirip spd sekmesinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?Alıntıyı görüntüle Samsung ram markası hocam alırken sormuştum ordan hatırlıyorum özellikleride bunlar ramin DDR4 bu arada.
Olabilir, ben W11 23H3 kullandım işlemci kullanımı vs daha fazlaydı 10 a göre.Peki 16 gb yaptığım takdirde geçmemi önerir misiniz? bu cihazla
Neden win11 yüklüyorsunuz her anlamıyla sorunlu bir işletim sistemi kullandığım süre boyunca çekmediğim çile kalmadı ayrıca yeterli değil win11 hayvan gibi ram sömürüyor.Merhaba arkadaşlar. Laptop kullanıyorum özellikleri şunlar i5 1135G7 11 th gen MX330 8 GB RAM 512 GB M.2 SSD bu özelliklerdeki laptopumda 2 ay önce windows 11 deneyimim oldu 22H2 sürümündeydim o zaman. 2 hafta sonra Windows 10 geçtim fazla deneyimim olmadı yani. Şimdi uzun süreli windows 11 e geçmeyi düşünüyorum 8 GB RAM sıkıntı yaratır mı windows 11 için ve bu laptop ile akıcı bir deneyim yaşatırmı windows 11 ?.
Not: Harici Monitör ile kullanıyorum laptobu 1080p 120 Hz modunda HDMI ile belirtmek istedim.
tabii ki işim bittiğinde atarım hocam hemen.cl22 muhtemelen. Birde cpu-z indirip spd sekmesinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Biraz farklılık olsun diye düşünmüştüm hocam ama ramim yetersiz galiba şimdi anladım ondan geçmekten vazgeçtim 11 eNeden win11 yüklüyorsunuz her anlamıyla sorunlu bir işletim sistemi kullandığım süre boyunca çekmediğim çile kalmadı ayrıca yeterli değil win11 hayvan gibi ram sömürüyor.
cl22 muhtemelen. Birde cpu-z indirip spd sekmesinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?
tabii ki işim bittiğinde atarım hocam hemen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz farklılık olsun diye düşünmüştüm hocam ama ramim yetersiz galiba şimdi anladım ondan geçmekten vazgeçtim 11 e
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle buyrun hocam.
Sağolun en kısa zamanda temin edeceğim.Aynısı. Buradan alabilirsiniz.Samsung M471A1G44AB0-CWE 8GB DDR4 3200 MHz CL22 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Samsung M471A1G44AB0-CWE 8GB DDR4 3200 MHz CL22 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Dostum Acer leptop kullanıyorum rtx3050 ryzen5625u 8gb ram Windows 10 da lol valo ets gibi oyunlar oynadım Windows 11 e geçince gene aynı oyunları oynadım ram kullanımı arttığı için oyunlarda hafif bir FPS düşmesi oldu 5 6 FPS kadar tavsiyem Rami 16 ya çıkarmanMerhaba arkadaşlar. Laptop kullanıyorum özellikleri şunlar i5 1135G7 11 th gen MX330 8 GB RAM 512 GB M.2 SSD bu özelliklerdeki laptopumda 2 ay önce windows 11 deneyimim oldu 22H2 sürümündeydim o zaman. 2 hafta sonra Windows 10 geçtim fazla deneyimim olmadı yani. Şimdi uzun süreli windows 11 e geçmeyi düşünüyorum 8 GB RAM sıkıntı yaratır mı windows 11 için ve bu laptop ile akıcı bir deneyim yaşatırmı windows 11 ?.
Not: Harici Monitör ile kullanıyorum laptobu 1080p 120 Hz modunda HDMI ile belirtmek istedim.
Evet deneyimlemiş oldum çok kastı windows 11 arayüzü neyden kaynaklı acaba bu sorunWindows 10 daha akıcı inan 11 daha çok sorunu var bence win10 derim.
Daha tam gelişmedi hocam eksikleri mevcut maalesef.Evet deneyimlemiş oldum çok kastı windows 11 arayüzü neyden kaynaklı acaba bu sorun
Evet sistemim de yetiyor aslında ama yok gözle görülür geç tepki veriyor anlamış oldum deneyerek.Daha tam gelişmedi hocam eksikleri mevcut maalesef.