Mouse var çok şükür onu 1050ti laptop varken almıştımFast IPS gibi isimlendirmelere takılmayın, monitörün gerçek tepki süresi önemli bizim için. 24GN65R-B'nin tepki süresi 24G2SP'den biraz daha iyi görünüyor fakat 24G2SP'nin de 165Hz avantajı var. Bu yüzden hareket bulanıklığı konusunda aralarında bir fark yok diyebiliriz.
AOC'da HDR desteği yok fakat LG'deki HDR'dan da bir şey beklemeyin.
Eğer mouse de alacaksanız toplam bütçeniz nedir?
Hangisini aldın hayırlı olsunBen dün lg 2k aldim geldiginde yorumlarim
Merhaba ben daha yeni https://www.teknosa.com/philips-24m1n3200zs00-24-165hz-1-ms-fhd-ips-oyuncu-monitoru-p-788400881 philipsin bu monitörünü aldım da iade edip Abdullah Abinin hikaye attığı lenovo legion'u alsam mı acabaKontrast oranı ve özellikle parlaklık kısmında 24G2SP'nin gerisinde kalıyor. Panel olarak da pek bilinmeyen bir markanın yeni bir panelini kullanıyor, bu sebeple 24G2SP'yi tercih etmek daha mantıklı.
Hayırlı olsun hem çok ucuz hemde güzel monitör pişman olmazsın lenovo kaliteli marka.Donanımarşivi’nin paylaştığı LENOVO 67B7GACBT Legion 24.5 ips monitörü aldım. Fiyatı ve özellikleri iyi gözüküyordu unarım pişman olmam @Armi3067 @Adriatique
Legion daha mantıklı olur, iade edip Legion'a yönelebilirsiniz.Merhaba ben daha yeni https://www.teknosa.com/philips-24m1n3200zs00-24-165hz-1-ms-fhd-ips-oyuncu-monitoru-p-788400881 philipsin bu monitörünü aldım da iade edip Abdullah Abinin hikaye attığı lenovo legion'u alsam mı acaba
Tamamdır teşekkür ediyorumLegion daha mantıklı olur, iade edip Legion'a yönelebilirsiniz.
G24f-2 yi ben 1 senedir kullanıyom herhangi bir sorununu görmedim ayrıca pivot özelliği olması tilt-shift aralığı olması (+)Selamlar. 8 tane monitör seçtim ama aralarında bir türlü karar veremedim.
4060ti 16gb ekran kartım var
Ghosting, ekran yırtılması, ışık sızmasını düşünerek hangi monitör ben tatmin eder?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2k bi monitör düşünür müsünüz?Selamlar. 8 tane monitör seçtim ama aralarında bir türlü karar veremedim.
4060ti 16gb ekran kartım var
Ghosting, ekran yırtılması, ışık sızmasını düşünerek hangi monitör ben tatmin eder?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle