Büyük ihtimal gelmez@DonanımFikir ab sen kahine benziyorsun bugün gaming gecesine 5600x gelcek mi
Muhtemelen olabilirde al-satçılar direk ürünü kapmaya çalışabilir onlar daha dakik davranacaklardır muhtemelen.Bu Bim 13 ocakta korona yuvası olacak
halkımız sıra olmayı bilmiyor bir de indirim var
orada izdiham çıkıcak
bozuk kahinBüyük ihtimal gelmez
Muhtemelen olabilirde al-satçılar direk ürünü kapmaya çalışabilir onlar daha dakik davranacaklardır muhtemelen.
Özellikle ürün açıklamasına baktım öyle bişi yazmıyor24G2U teşhir ürünü falan değilse fiyatı çok iyi.
bozuk kahin
gelsin sen öyle dersen gelmez
Valla bilemiyorumBüyük ihtimal gelmez
Muhtemelen olabilirde al-satçılar direk ürünü kapmaya çalışabilir onlar daha dakik davranacaklardır muhtemelen.
monitörü sevdim param olsa alır elimdekinide satardım
Alıntıyı görüntüle
Link: https://www.n11.com/urun/aoc-24g2u-...m_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=0.59
* Ürünün açıklamasında Ölü Pixel diye belirtilmemiş ve nasıl bu kadar ucuz bende anlamadım ve N11 gibi bir yerde satılıyor.
Alıntıyı görüntüle
A101'de satılıyor,20TL ye alınabilir, özellikle yatarak telefondan veya tabletten film,dizi vb. izleyenler için öneririm.
--------------------------------------------------------------------------------------
SERİMİZDE YENİ GÜNCELLEME:
Bonus eklendi, yakın zamanda olacak efsane indirimleri bu kısımda belirtiyorum.
BONUS 1: Bu akşam Gaming Gecesi olacak piyasaya göre uyguna parçalar bulunabiliyor hatta her hafta gelen ürünleri de arşivliyorum konumda:
Ve bu siteden Gaming Gecesi İndirimine ulaşabilirsinizİncehesap İndirimleri Tüm Ürünler Listesi [Arşiv]
İncehesap İndirimlerin Yapıldığı Gaming Gecesi: https://www.incehesap.com/gaming-geceleri/ 2020-2023 Arşiv Listesi - Gaming Gecesi ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- LİSTE YAPMAYI GEÇİÇİ OLARAK...forum.donanimarsivi.com
[19:00 a ürünler tanıtılmaya başlanıyor ve 22:00 de Ürünler satışa çıkarılıyor]Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
BONUS 2 :
Alıntıyı görüntüle
13 Ocakta Bim'e gelecek bu kulaklık ve piyasada en uygun şu zaman itibariyle 650TL ve Bim'de 300TL daha uyguna alıyorsunuz şaka gibi. [13 Ocakta satışta olacak]
Şimdiden düşünüyorsanız Bime gidip bu Bime gelecekmi diye sorun ve parayı biriktirin kulaklık için ve 13 Ocakta Bim açılmadan önce kapıda bekleyin direk bu ürünlerin reyonlarına koşun hemen kapın ve satın alın.
Ve bu aktüelin tamamındada çok güzel ürünler var birkaç güne İndirim listesine bu aktüelide eklerim Bime indirime girecek tüm ürünlerede bakarsınız.