8 plus veya 8 alınır mı?

Ben şuan iphone x kullanıcısıyım telefon inanılmaz ısınıyor batarya dayanmıyor bir nesil sonraki telefon bile bu kadar sıkıntı çıkarıyorsa iphone 8 almanı kesinlikle tavsiye etmem.

Android den geçeceğim
Andorid'in ögürlüğünü bırakıp IOS'un hapishanesine neden geçmek istiyorsunuz anlayamıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

"Kamera'sı güzel knk," iPhone 16 Pro Max'den daha iyi kameraya ve daha uygun fiyata sahip çok fazla telefon var... Apple size kaliteli bir şey satmıyor, aldığınız şey sadece Apple markası.

Andorid'in ögürlüğünü bırakıp IOS'un hapishanesine neden geçmek istiyorsunuz anlayamıyorum.

"Kamera'sı güzel knk," iPhone 16 Pro Max'den daha iyi kameraya ve daha uygun fiyata sahip çok fazla telefon var... Apple size kaliteli bir şey satmıyor, aldığınız şey sadece Apple markası.
İos deneyimlemek istiyorum ondan dolayı aktifetr şuan P30 pro var

Android tarafında da korsan yazılım çok var

İos deneyimlemek istiyorum ondan dolayı aktifetr şuan P30 pro var

p30 pro gibi bir dehşetül vahşet cihazdan 8+ a geçmek çok büytük hata olur. oled kavisli ekranı , 40w hızlı şarj ve daha büyük bataryasını ve kamerasını ararsınız.

random yerlerden dosya indirmezsen , sadece resmi mağzayı kullanıp bilinmeyen yerlerden gelen , şüpheli linklere tıklamazsan ios tan pekte farkı kalmıyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,115
Üyeler
199,295
Son üye
chasinthestars

Geri