Neler Yeni

8 plus veya 8 alınır mı?

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
Hocam linç edileceğim biliyorum ama Android telefonlar alındıktan 1 yıl sonra kasma donma leş oluyor Iphone 7 var bizde eski açıp kullansak sırıtmaz şarjı dışında ama gidipte para verilmez eski sürümüne abinden ablandan kalır kullanırsın.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Semi kaan Çakır
Hocam linç edileceğim biliyorum ama Android telefonlar alındıktan 1 yıl sonra kasma donma leş oluyor Iphone 7 var bizde eski açıp kullansak sırıtmaz şarjı dışında ama gidipte para verilmez eski sürümüne abinden ablandan kalır kullanırsın.
2021 çıkışlı oneplus 9 kullanıyorum daha öncesinde de 2019 çıkışlı s10+ ım vardı geçen sene , ip11 kullanan arkadaşlarımı telefonlarından soğuttum iki cihaz ilede. amiral gemisi bir cihaz alınca emin ol öyle olmuyor. geçen sene 7+ 128gb kullandım. bataryası yeni değişmiş olmasına rağmen günde 3 defa tam şarj edip üstüne %60 şarjla anca 8 saat ekran süresi alırken şuan op9 ile tek şarjda 120hz+bt açık saat bağlı + konum açık 5-6 saat ekran süresi alıyorum. 7+ da instagramda 10-15dk gezince alev topu oluyordu resmen , şarjı 50 altına inerse ve ya pil tasarufu açıkca oyunlarda 10-15dk sonra kasma instagramda ise 2-3dk sonra sesin önden gitmesi videonun arkadan gelmesi durumu yaşanıyordu. yaz ayında kullanıyordum cihazı çok ısınıp bir anda ana ekranda donduğunu bilirim. ekranı kapatmak için tuşa basardam ama ana ekran olduğu gibi durur sadece parlaklık kısılırdı telefona 3 tuşa basılı tutup resete zorlamadan düzelmezdi vs . çok yaşlı cihazlar bunlar , 8+ çıktığında 4 yaşında olan kardeşim seneye lgs ye girecek öyle söyliyim.

zyraxone

80+
Bana kasan bir android söyler misin ios karşıtı olan? Bakıs acınız cok boş sahsen. İos olursa kasma olmaz diye bir şey yok. Her cihaz kasar sistem gereği ara sıra nadirde olsa. Bu stabil ve eko sistemi diyenler ne yapıyor tam olarak onuda anlamış değilim eko sistem güzel ona laf yok ama stabillik denen kavram ne desem her apple fanı konuşmayı bırakıyor veya ios konusuna giriyor zart zurt. 15 promaxten en kısa sürede kurtulup andoride geçerim umarım

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
iPhone 8? Yani neden kanka? SE 2020 aynı fiyat neredeyse. Aynı kasa, daha kötü bayarya, eski işlemci. SE2020 de alınmaz bence ama SE 2020 varken iPhone 8 çok mantıksız.

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
Bana kasan bir android söyler misin ios karşıtı olan? Bakıs acınız cok boş sahsen. İos olursa kasma olmaz diye bir şey yok. Her cihaz kasar sistem gereği ara sıra nadirde olsa. Bu stabil ve eko sistemi diyenler ne yapıyor tam olarak onuda anlamış değilim eko sistem güzel ona laf yok ama stabillik denen kavram ne desem her apple fanı konuşmayı bırakıyor veya ios konusuna giriyor zart zurt. 15 promaxten en kısa sürede kurtulup andoride geçerim umarım
Vallaha saygı duyarım ama ben 2 tane Android telefon kullandım ikiside çöp oldu Iphone tercih ediyorum artık.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Semi kaan Çakır
Vallaha saygı duyarım ama ben 2 tane Android telefon kullandım ikiside çöp oldu Iphone tercih ediyorum artık.
hangi modelleri kullandınız ? elimde p30 lite gibi giriş model bir android var bu cihaz bile standart işlerde kasmıyor , emui ninde etkisi büyük tabi buu durumda. miui kullanan cihazlar için durum daha farklı olabilir.

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
hangi modelleri kullandınız ? elimde p30 lite gibi giriş model bir android var bu cihaz bile standart işlerde kasmıyor , emui ninde etkisi büyük tabi buu durumda. miui kullanan cihazlar için durum daha farklı olabilir.
Samsung Galaxy A31 kullanmıştım telefon 10dkda açılıyordu kapanınca ve kamerası 144p gibi telefon açılınca kendine gelmesi baya sürüyordu çile gibiydi benim için

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
asla tavsiye etmem hocam batarya ömürleri sıfır batarya taksanız bile artık yetersiz işlemcileri güçsüz kaldı ve prformanslı çalışmak için güç çekip ısınıyor androide yönelin

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
İos deneyimlemek istiyorum ondan dolayı aktifetr şuan P30 pro var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Android tarafında da korsan yazılım çok var
Knk korsan yazılım IOS'da daa bulursun. Ama güvenilirliği muamma. Android kullanıcısı daha fazla olduğu için Android daha güvenli, ne kadar çok kişi bir uygulamayı yada işletim sisteminin kaynak koduna erişebiliyorsa o işletsim sistemi çok daha güvenli oluyor. Örneğin Linux, Windows'dan daha güvenli bir masaüstü işletim sistemi.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Semi kaan Çakır
Samsung Galaxy A31 kullanmıştım telefon 10dkda açılıyordu kapanınca ve kamerası 144p gibi telefon açılınca kendine gelmesi baya sürüyordu çile gibiydi benim için
giriş segment 1-2 sene idare etsin mantığındaki bir cihaz zaten , helio p65 bulunduran bir cihazla arkadaşın kirin 980 bulunduran cihazı kesinlikle aynı değil hele arkadaşınkinin emui bulundurması çok büyük artı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,116
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom