Úrsula Corberó
80+ Bronze
Fps artar tabii ki de.
Şöyle örnek veriyim ben de acer laptop vardı 4 gb rami vardı valo da droptan oynanmıyordu bi 4 gb daha taktım drop kesildi ama fps konusuna çok dikkat etmedim illaki 5 10 fps artmıştır diye düşünüyorum sonuçta ramin cl değeri ve frekansı da doğrudan fpsi etkiliyor siz ne tarz oyunlar oynuyorsunuz hikaye temalı mı yoksa rekabetçi oyunlar mı?Kimisi artmaz diyor kimisi artar diyor bana 5/10 FPS artsa yeterlidir sürekli ram karşılaştırma videoları izliyorum hangisi doğru bilemiyorum.
Eğer bilgisayarda oyun oynarken arkada pek bir şey açık değilse ve oynadığın oyun CS:GO falansa FPS pek etkilemez ancak Forza H4 / GTA 5 falan filan artık aklına ne kadar ağır oyun gelirse onları oynuyorsan %20 kadar bir performans artışı sağlayabilirsin.Kimisi artmaz diyor kimisi artar diyor bana 5/10 FPS artsa yeterlidir sürekli ram karşılaştırma videoları izliyorum hangisi doğru bilemiyorum.
evet knk değer bence AMD de değer ama daha çok oyunların ram kullanımına bağlıMerhabalar iyi forumlar şu anki sistemimde 8 GB 3200 MHZ ram mevcut anlık takılmalar gibi problemler için +8RAM daha alacağım ama 400 TL para vereceğim sizce gerek var mı ?
2.sorum sistemim AMD şu an single channel dual channel yaptığım zaman FPS artışı görür müyüm Forza Horizon 4 ETS2 ve Valorant oynuyorum FPS artışı olmayacak ise almaya gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü
Teşekkürler alıyorum o zamanEğer bilgisayarda oyun oynarken arkada pek bir şey açık değilse ve oynadığın oyun CS:GO falansa FPS pek etkilemez ancak Forza H4 / GTA 5 falan filan artık aklına ne kadar ağır oyun gelirse onları oynuyorsan %20 kadar bir performans artışı sağlayabilirsin.
Alıyorum o zaman 360 TL gitti.evet knk değer bence AMD de değer ama daha çok oyunların ram kullanımına bağlı