Neler Yeni

8.Sınıf Türkçeden korkum

cemtastan2301

80+ Gold
bunun sistemle alakası yok bence (yanlış anlaşılmasın savunmuyorum sistemi :D) lgs'de çıkmıyor zaten eyvallah da hoca da biraz takıntılıydı zaten bize inadına yaptı biliyorum.
O öğretmende eğitim sisteminin bir parçası, en başta bu tür insanların öğretmenlik yapmasına izin verilmemesi gerekiyor ama dediğim gibi, derinlere inersek çıkamayız.

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Normalde türkçe dersinden hiç korkmam 6. ve 7.sınıfta hiç çalışmadan 65 70 en yüksek 75 alabilmişimdir ama yarın inkılap ve türkçe sınavlarımız var ve ben niyesye türkçe sınavından korkuyorum,
dostum kimse yardımcı olmaya calışmamış türkçede dil bilgisinden çok soru çözersen çok rahat yaparsın

Beratic

80+
Hocam 8. sınıfım ve sınavlarımı oldum. Sınavların zorluğu/kolaylığı sizin hocanıza bağlı ama genel olarak ortalama sorular soruyorlar. Hocalara geldik 8. Sınıf kanalı gayet iyi anlatıyor onları dinleyin,not alın,testle pekiştirin. Türkçe'de dil bilgisi çok çok fazla çıkıyor genelde İnkılapta hocanız toxic bir hoca değilse çok fazla yılına kadar olan şeyleri sormaz ama toxicse büyük ihtimalle hepsini 2. ünite sorar. Korkmanıza gerek yok zaten notlarınız korona döneminde olduğumuz için illa ki yükseltilecek herkesin imkanı aynı değil. Sınav ortalaması illa ki belli bir notun üstünde tutulmalı.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Normalde türkçe dersinden hiç korkmam 6. ve 7.sınıfta hiç çalışmadan 65 70 en yüksek 75 alabilmişimdir ama yarın inkılap ve türkçe sınavlarımız var ve ben niyesye türkçe sınavından korkuyorum,

Benim türkçe dersim çok kötüydü fakat lise sınavı olduğundan bol bol çalışıyordum ve bunun sayesinden okulun normal sınavlarınada çalışmış ve iyi not almış oluyordum, mantıken bu şekilde zorlanmassın.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
dil bilgisinde temel şeyleri öğren