8.Sınıf Türkçeden korkum

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Normalde türkçe dersinden hiç korkmam 6. ve 7.sınıfta hiç çalışmadan 65 70 en yüksek 75 alabilmişimdir ama yarın inkılap ve türkçe sınavlarımız var ve ben niyesye türkçe sınavından korkuyorum,

Tek uapman gereken çalışmak.
Biz ne yapabiliriz ?

Normalde türkçe dersinden hiç korkmam 6. ve 7.sınıfta hiç çalışmadan 65 70 en yüksek 75 alabilmişimdir ama yarın inkılap ve türkçe sınavlarımız var ve ben niyesye türkçe sınavından korkuyorum,
Çalıştın mı daha önce?Çalıştıysan kendine güvenin olması lazım ki sınav çıkışı ben yapabildim de diye.

Bana boş bir konu gibi geldi.
Çalışmazsan korkarsın.

Çalıştın mı daha önce?Çalıştıysan kendine güvenin olması lazım ki sınav çıkışı ben yapabildim de diye.
6 ve 7.sınıfta hiç çalışmadım 65 75 aldım ama bu sene OBP puanıyla alan bir okula gitmek istiyorum bize yakın ve o yüzden notlarımı yükseltmem gerekiyor

lise de türkçe yerine edebiyat var merak etme sakin ol çok daha zor olacak ve lise de edebiyatın ortalaması 50 nin altında olursa sınıfta kalırısn

sana bilgi mi yükleyelim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,453
Üyeler
188,942
Son üye
wejeteryn
Geri