Yıldırım Beyazid
80+ Bronze
ingilizce hiç bilmiyodum amaÇok az la
ingilizce hiç bilmiyodum amaÇok az la
Konuları iyice anlayıp bol bol test çözerek arttırabilirsinHerkese selam!Ben 8.sınıf öğrencisiyim sınava 2 ay gibi bir süre kaldı ama hala ben matematik sorularını yapamıyorum bütün derslerim iyi fakat matematik ve ing sıkıntı var biraz öneride bulunabilir misiniz?
Hiç bilmeyen desek normal aslındaingilizce hiç bilmiyodum ama
Hayır zaten 17 den 20 ye soru çözerek cıkartıcak bunuda bilmiyosa okumasın yani belli ki o kadar büyük açığı var ki burda konu açmış...17 netten 20 ye çıkarmaya çalışmadığı ne malum? Gelip arkadaşın moralini bozmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
netlerim 14-15 arası bunu 17 yapmaya çalışıyorum tamam mı netlerini arttırma denince 0 netli birisi olmuyorBende diyorumki netlerin o kadar düşük ki belli nasıl artırırım diye çabaliyosun ama böyle sosyal medyada vs. Kullanarak artıramazsın iş işten geçmiş zaten 2 ay kalmış git soru çöz çözemiyosanda konu videoları izle ondan sonra çöz
İnsanlara fikirlerini sormaktan zarar gelmez. Bu konuda deneyimli birisinin tavsiyelerini dinlemek arkadaşın motivasyonunu arttırır.bunuda bilmiyosa okumasın
tmİnsanlara fikirlerini sormaktan zarar gelmez. Bu konuda deneyimli birisinin tavsiyelerini dinlemek arkadaşın motivasyonunu arttırır.
tamam netlerimi nasıl arttırlır diye sorduğum için okulu bırakıyorum teşekkürlerHayır zaten 17 den 20 ye soru çözerek cıkartıcak bunuda bilmiyosa okumasın yani belli ki o kadar büyük açığı var ki burda konu açmış...