Neler Yeni

8.sınıfım matematik ve ingilizce netlerimi nasıl arttırabilirim?

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
bende geçen yıl girdim sınava bol bol matematikten düzenli bir şekilde soru çözebilirsin fakat soruların kolayına kaçma her gün kolay-orta-zor şeklinde çöz soruları yanlış olan soruların çözüm videolarını izle başarılar dilerim ingilizceden temel kelimeleri öğrenirsen yaparsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
İngilizce de kelime ezberi matematik de soru çözümü

mucahıt0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
mücahit taşkan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik,Basketbol
Matematik için;
Öncelikle konu çalış, konuları kavraman önemli. Sonrasında basit düzeydeki sorularla başla, konuyu pekiştirmene yarar. Bunları yaptıktan sonra yeni nesil sorular çöz.
İngilizce için;
Kelime ezberi yap, gramer çalışarak soru çöz. Kelimeleri ezberlemek için bir kağıda yazıp çok baktığın bir yere asabilirsin.
İki ders içinde çözemediğin soruları mutlaka hocalarına sor.
Verimli çalışmalar!
Teşekürler konu eksiğim yok ama soru çözmem gerekiyor ingilzicede bütün konuların kelimelerini çıkarttım ezberleyip bol bol soru çözerek kelime bilgisini arttırmaya çalışacağım

Weknys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Efe Atış
Herkese selam!Ben 8.sınıf öğrencisiyim sınava 2 ay gibi bir süre kaldı ama hala ben matematik sorularını yapamıyorum bütün derslerim iyi fakat matematik ve ing sıkıntı var biraz öneride bulunabilir misiniz?
Bu zamana kadar yatmasaydın

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İngilizce kolay kelimeleri ezberle %80 nini yaparsın matematik için baya çalışman lazım test çöz konu tekrarla video izle

mucahıt0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
mücahit taşkan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik,Basketbol

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Weknys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Efe Atış
mesela bi sınava girdin 90 aldın bunu 100 yapmaya çalışırsın ya onun gibi bişey netleri arttıramk istemek
Bende diyorumki netlerin o kadar düşük ki belli nasıl artırırım diye çabaliyosun ama böyle sosyal medyada vs. Kullanarak artıramazsın iş işten geçmiş zaten 2 ay kalmış git soru çöz çözemiyosanda konu videoları izle ondan sonra çöz

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
ben ingilizceye 1 hafta kala çalışmıştım 6 doğru yaptım

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Bende diyorumki netlerin o kadar düşük ki belli nasıl artırırım diye çabaliyosun
17 netten 20 ye çıkarmaya çalışmadığı ne malum? Gelip arkadaşın moralini bozmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

Top Bottom