cemtastan2301
80+ Gold
Benim kuzen de 8. sınıf öyle bir şey demedi bana, habersiz sınava mı girecek çocuk. :d
Bende 8.Sınıfım Normalde bende 29 mayista olcaktim ama 5 nisana ertelendiArkadaşlar hocamız wp grubundan tarihleri attı. Bu bizim okula mı özel ? Yoksa sizdede bu tarihler mi ?
(29mart pazartesi başlıyacakmış)
(Bizim okulda böyle olabilir)
Ama bilim kurulu erteleyebilir diyorlar, bugün belli oluyor umarım 3 hafta ertelenir.Neyse sorun değil ortalama kasarım.
Bende 8. Sınıfim bizdede olacakmış ama daha hangi gün hangi sınav olucajlarini atmadialrArkadaşlar hocamız wp grubundan tarihleri attı. Bu bizim okula mı özel ? Yoksa sizdede bu tarihler mi ?
Umarım 1 nisan şakasıdırDoğru, bizimde 1 nisanda 2 yazılı var
Covid-19 tedbirlerine uymayana hakkımı helal etmiyorum.Yarın İnkılap sınavım var. Sınavları erkene çektiler yani Nisan'a sarkan sınavları Mart'a çektiler. Bakanlık ab demiş. Büyük ihtimal okullar kapanacak.
Bizimki başladı yarın türkçeninki olacakArkadaşlar hocamız wp grubundan tarihleri attı. Bu bizim okula mı özel ? Yoksa sizdede bu tarihler mi ?
Okulda çoğu kişi uymuyor zaten. Hatta Covid yokken bu kadar dalaşmıyorlardı.Umarım 1 nisan şakasıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okullar inş kapanmaz ya. Kapanırsa çok aşırı üzülürüm.
Covid-19 tedbirlerine uymayana hakkımı helal etmiyorum.