Kardeşim çok normal bir şey bu. Laptop ile alakası yok. Kardeşinin yaşı kaç? Klasik her ailede olan bir şeydir ve eğer abiysen çok mutlu eder seni. Kardeşinin gözü kızarır kısa sürede kalkar ve pc sana kalır.8 yaşında bir laptopum var. Ailem şehir dışında, laptop yanlarında ve annem kardeşimin gözünün uzun süre laptopa bakmaktan dolayı kızardığını iddia ediyor. Bu sorunu sizce nasıl çözebilirim?
kardeşim 11 yaşında. Bilgisayarda oyun oynamıyor. Ders için kullanıyorKardeşim çok normal bir şey bu. Laptop ile alakası yok. Kardeşinin yaşı kaç? Klasik her ailede olan bir şeydir ve eğer abiysen çok mutlu eder seni. Kardeşinin gözü kızarır kısa sürede kalkar ve PC sana kalır.
Kaç saat kullanıyor mesela? Kaç saatten sonra kızarıyor.kardeşim 11 yaşında. Bilgisayarda oyun oynamıyor. Ders için kullanıyor
biraz önce onu sordum ,dönüş alınca paylaşırımKaç saat kullanıyor mesela? Kaç saatten sonra kızarıyor.
Göz kızarıklığını düzensiz uykusu vs yoksa sadece laptop ile alakalıysa doktora başvurun fakat benim 3 yıl önce gittiğimde 20dk bilgisayar oynamamı söylemişti tabii kim takar benim alerjim var toza karşı yazın masamda vantilatör kullandığım zaman kızarıyor kapadıktan sonra 1 2 gün içinde düzeliyor doktora gidin gözüne bakar sorun varsa söyler8 yaşında bir laptopum var. Ailem şehir dışında, laptop yanlarında ve annem kardeşimin gözünün uzun süre laptopa bakmaktan dolayı kızardığını iddia ediyor. Bu sorunu sizce nasıl çözebilirim?
Telefonun filtresini kullanıyorum 1 sene civarı artık mavi filtreyi kapatmadan telefon kullanamıyorum güzel fakat böyle bir kötü yanı varflux programını kurabilirsin.
Ekrandaki mavi ışığı azaltıyor.
Hem göze hemde uykuna zararlı bir şey mavi ışık.
aaa ben aynısı valla.Göz kızarıklığını düzensiz uykusu vs yoksa sadece laptop ile alakalıysa doktora başvurun fakat benim 3 yıl önce gittiğimde 20dk bilgisayar oynamamı söylemişti tabii kim takar benim alerjim var toza karşı yazın masamda vantilatör kullandığım zaman kızarıyor kapadıktan sonra 1 2 gün içinde düzeliyor doktora gidin gözüne bakar sorun varsa söyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonun filtresini kullanıyorum 1 sene civarı artık mavi filtreyi kapatmadan telefon kullanamıyorum güzel fakat böyle bir kötü yanı var
Hangi konuda kızarıklık mı mavi filtre mi ? garanti filtredendir kızaran fazla yok toza karşıaaa ben aynısı valla.
Mavi fitre den bahsediyorum başka türlü kullanamıyorum.Hangi konuda kızarıklık mı mavi filtre mi ? garanti filtredendir kızaran fazla yok toza karşı
yarım saat falan civarı bir süre geçiriyormuş. geç dönüş için özür dilerimbiraz önce onu sordum ,dönüş alınca paylaşırım