Neler Yeni

Öneri 8 yaşındaki laptop vs göz sağlığı

Bruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
ahmet can
8 yaşında bir laptopum var. Ailem şehir dışında, laptop yanlarında ve annem kardeşimin gözünün uzun süre laptopa bakmaktan dolayı kızardığını iddia ediyor. Bu sorunu sizce nasıl çözebilirim?

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
8 yaşında bir laptopum var. Ailem şehir dışında, laptop yanlarında ve annem kardeşimin gözünün uzun süre laptopa bakmaktan dolayı kızardığını iddia ediyor. Bu sorunu sizce nasıl çözebilirim?
Kardeşim çok normal bir şey bu. Laptop ile alakası yok. Kardeşinin yaşı kaç? Klasik her ailede olan bir şeydir ve eğer abiysen çok mutlu eder seni. Kardeşinin gözü kızarır kısa sürede kalkar ve pc sana kalır.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Bu çözülecek bi şey değil? Eğer bir insan uzun süre sağlıksız bir şekilde ekrana bakarsa gözü kızarır, sonra geçer. Eğer kızarıklık yani damarlar göz bebeğine kadar ulaşmıyorsa sorun yok demektir.

Bruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
ahmet can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim çok normal bir şey bu. Laptop ile alakası yok. Kardeşinin yaşı kaç? Klasik her ailede olan bir şeydir ve eğer abiysen çok mutlu eder seni. Kardeşinin gözü kızarır kısa sürede kalkar ve PC sana kalır.
kardeşim 11 yaşında. Bilgisayarda oyun oynamıyor. Ders için kullanıyor

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001

kubi07

80+
flux programını kurabilirsin.
Ekrandaki mavi ışığı azaltıyor.
Hem göze hemde uykuna zararlı bir şey mavi ışık.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Göz kızarıklığını düzensiz uykusu vs yoksa sadece laptop ile alakalıysa doktora başvurun fakat benim 3 yıl önce gittiğimde 20dk bilgisayar oynamamı söylemişti tabii kim takar benim alerjim var toza karşı yazın masamda vantilatör kullandığım zaman kızarıyor kapadıktan sonra 1 2 gün içinde düzeliyor doktora gidin gözüne bakar sorun varsa söyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

flux programını kurabilirsin.
Ekrandaki mavi ışığı azaltıyor.
Hem göze hemde uykuna zararlı bir şey mavi ışık.
Telefonun filtresini kullanıyorum 1 sene civarı artık mavi filtreyi kapatmadan telefon kullanamıyorum güzel fakat böyle bir kötü yanı var

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Göz kızarıklığını düzensiz uykusu vs yoksa sadece laptop ile alakalıysa doktora başvurun fakat benim 3 yıl önce gittiğimde 20dk bilgisayar oynamamı söylemişti tabii kim takar benim alerjim var toza karşı yazın masamda vantilatör kullandığım zaman kızarıyor kapadıktan sonra 1 2 gün içinde düzeliyor doktora gidin gözüne bakar sorun varsa söyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonun filtresini kullanıyorum 1 sene civarı artık mavi filtreyi kapatmadan telefon kullanamıyorum güzel fakat böyle bir kötü yanı var
aaa ben aynısı valla.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,120
Üyeler
167,608