sametirmak63
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
- Bütçe
- 2000
8 yönlü dpadli gamepad arıyorum hangisini önerirsiniz ?
Normal gamepad alıp 8'li dpad alıp tak8 yönlü dpadli gamepad arıyorum hangisini önerirsiniz ?
Öyle rahat edemiyorum hocam direk xbox 9.nesildeki gibi bir şey arıyorum oyunları dpadle oynadığım işin çapraz basımlarda zorlanıyorum4 eksenli olup 8 gibi kullanılan modeller olmaz değil mi?
Öyle bir şey varmı varsa nerden alabilirim ?Normal gamepad alıp 8'li dpad alıp tak
Nasıl üretilmiyor hocam xbox 9.nesil nova 2 liteda felan var ama hangisi iyi bilmiyorumBildiğim kadarıyla 8 yönlü dpad'li gamepad üretilmiyor onun yerine arcade stick almanızı öneririm
onlar 8 yönlü değil 4 yönlü sadece dpad tasarımı yuvarlak 8 yönlü gibi yoksa altında 4 adet tuş varÖyle rahat edemiyorum hocam direk xbox 9.nesildeki gibi bir şey arıyorum oyunları dpadle oynadığım işin çapraz basımlarda zorlanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle bir şey varmı varsa nerden alabilirim ?
Nasıl üretilmiyor hocam xbox 9.nesil nova 2 liteda felan var ama hangisi iyi bilmiyorum
Anladım o tasarımlı bir gamepad arıyorumonlar 8 yönlü değil 4 yönlü sadece dpad tasarımı yuvarlak 8 yönlü gibi yoksa altında 4 adet tuş var
ihtiyacınız tasarım olarak öyleyese önerebiliriz ama 8 yönlü değil onlar aklınızda bulunsun
O zaman önerim size Gamesir Nova 2 Lite veya Machenike G1 Pro olurAnladım o tasarımlı bir gamepad arıyorum
Pusat clutchta hem yuvarlak hem 4 tuşlu dpad çıkıyor kutudan da şuan baktığımda en uygunu 2300₺ olarak gözüküyor. Daha uyguna daha iyi kontrolculer varken verilir mi o para bilemiyorum.Anladım o tasarımlı bir gamepad arıyorum
Onun gerine aynı özelliğe sahip ve daha dolu atk battle axe pro da alınabilir lakin gamesir nova 2 lite daha mantıklı olacaktırPusat clutchta hem yuvarlak hem 4 tuşlu dpad çıkıyor kutudan da şuan baktığımda en uygunu 2300₺ olarak gözüküyor. Daha uyguna daha iyi kontrolculer varken verilir mi o para bilemiyorum.
bunlarda halleffect vs varmı ve mekanik mi tuşlarOnun gerine aynı özelliğe sahip ve daha dolu atk battle axe pro da alınabilir lakin gamesir nova 2 lite daha mantıklı olacaktır
mekanik tuş arıyorsan en ucuz mekanik tuşlu cihaz battle axe pro şuan 2300 TL fiyat ilebunlarda halleffect vs varmı ve mekanik mi tuşlar