8 yönlü dpad gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
97
Bütçe
2000
8 yönlü dpadli gamepad arıyorum hangisini önerirsiniz ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
4 eksenli olup 8 gibi kullanılan modeller olmaz değil mi?

Bildiğim kadarıyla 8 yönlü dpad'li gamepad üretilmiyor onun yerine arcade stick almanızı öneririm

4 eksenli olup 8 gibi kullanılan modeller olmaz değil mi?
Öyle rahat edemiyorum hocam direk xbox 9.nesildeki gibi bir şey arıyorum oyunları dpadle oynadığım işin çapraz basımlarda zorlanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal gamepad alıp 8'li dpad alıp tak
Öyle bir şey varmı varsa nerden alabilirim ?

Bildiğim kadarıyla 8 yönlü dpad'li gamepad üretilmiyor onun yerine arcade stick almanızı öneririm
Nasıl üretilmiyor hocam xbox 9.nesil nova 2 liteda felan var ama hangisi iyi bilmiyorum

Öyle rahat edemiyorum hocam direk xbox 9.nesildeki gibi bir şey arıyorum oyunları dpadle oynadığım işin çapraz basımlarda zorlanıyorum

Öyle bir şey varmı varsa nerden alabilirim ?

Nasıl üretilmiyor hocam xbox 9.nesil nova 2 liteda felan var ama hangisi iyi bilmiyorum
onlar 8 yönlü değil 4 yönlü sadece dpad tasarımı yuvarlak 8 yönlü gibi yoksa altında 4 adet tuş var

ihtiyacınız tasarım olarak öyleyse önerebiliriz ama 8 yönlü değil onlar aklınızda bulunsun

onlar 8 yönlü değil 4 yönlü sadece dpad tasarımı yuvarlak 8 yönlü gibi yoksa altında 4 adet tuş var

ihtiyacınız tasarım olarak öyleyese önerebiliriz ama 8 yönlü değil onlar aklınızda bulunsun
Anladım o tasarımlı bir gamepad arıyorum

Anladım o tasarımlı bir gamepad arıyorum
Pusat clutchta hem yuvarlak hem 4 tuşlu dpad çıkıyor kutudan da şuan baktığımda en uygunu 2300₺ olarak gözüküyor. Daha uyguna daha iyi kontrolculer varken verilir mi o para bilemiyorum.

Pusat clutchta hem yuvarlak hem 4 tuşlu dpad çıkıyor kutudan da şuan baktığımda en uygunu 2300₺ olarak gözüküyor. Daha uyguna daha iyi kontrolculer varken verilir mi o para bilemiyorum.
Onun gerine aynı özelliğe sahip ve daha dolu atk battle axe pro da alınabilir lakin gamesir nova 2 lite daha mantıklı olacaktır

Onun gerine aynı özelliğe sahip ve daha dolu atk battle axe pro da alınabilir lakin gamesir nova 2 lite daha mantıklı olacaktır
bunlarda halleffect vs varmı ve mekanik mi tuşlar

D-pad kullanan birisiyseniz Nova 2 Lite öneririm. Tuşları mekanik ve hareket mesafesi çok kısa. Hall effect stickler ve triggerlar mevcut, ayrıca tüy gibi hafif ve yumuşak. Kullanımı kolay bir ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,413
Üyeler
187,038
Son üye
EmreBey42
Geri