shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,353
yani bu varken başka niye önerim o fiyatlara hep 750 850w varBaska bir psu onerir misin yoksa bu mudur
1350w ile bu fiyat önerisi yapmam
yani bu varken başka niye önerim o fiyatlara hep 750 850w varBaska bir psu onerir misin yoksa bu mudur
bir sıkıntı var sanki de çözemedim5080 yapılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
GALAX GeForce RTX 5080 1-Click OC 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (58NZN6MDBBOC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - ARC Raiders Hediyeli
NVIDIA Blackwell tarafından desteklenen GeForce RTX™ 50 Serisi GPU’lar, oyunculara ve içerik üreticilere oyunun kurallarını değiştiren özellikler sunuyor.www.gaming.gen.tr
iyzico ile 54
4k patrit venom 32 6000 cl 30
3k ssd
5300 tl enermax 1350watt
5k sivi sogutma
5 k kasa desen
anakart kaldi geriye
Tamamdir aliyorumyani bu varken başka niye önerim o fiyatlara hep 750 850w var
1350w ile bu fiyat önerisi yapmam
işlemci yok olum sjskfkskjbir sıkıntı var sanki de çözemedim
harbi hocam işlemci nerde iskdkskdkdndişlemci yok olum sjskfkskj
hocam ben anlamadım sistemi kime diziyoruz size mi konu sahibine miTamamdir aliyorum
harbi hocam işlemci nerde iskdkskdkdnd
Kendim icin diyorum hocamharbi hocam işlemci nerde iskdkskdkdnd
hocam ben anlamadım sistemi kime diziyoruz size mi konu sahibine mi
bir bakayım91 e ne gider 7800x3d
92 yapma şansınız nedirKendim icin diyorum hocam
Ekipman eklememize gerek yok illa onlar yavaş yavaş olur m sadece kasa güzel fırsat varsa atabilirsiniz .her şey dahil 91 bin mi
Tabikide 93-94 de yani sınırları zorluyor da neden olmasınbir bakayım
92 yapma şansınız nedir
hazır sistem olmasına gerek yoksa 9800x3d li bir sistem önerebilirimEkipman eklememize gerek yok illa onlar yavaş yavaş olur m sadece kasa güzel fırsat varsa atabilirsiniz .
Tabikide 93-94 de yani sınırları zorluyor da neden olmasın![]()
Teknkorkum tek başına büyük ihtimal yapamam ve aracım Yok yani ben onlara onlar bana bakacak ,kanser olacak gibi hissediyorumhazır sistem olmasına gerek yoksa 9800x3d li bir sistem önerebilirim
@BurkiCan
işlemci
ekran kartı
anakart
ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOopwsV2fhauOUJJxwwVmObE7gqCu0HVW4WB0tq_z7Dtyeq9iOKKn
SSD
kasa
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
PSU
işlemci soğutucu
sistem bu hâliyle 89.921 lira yapıyor isteğe göre 5070 ti yapılır (anakartdan kısılarak)
Çok teşekkür ederim, ekran resmi çektim illaki buna. Benzer hazır sitem olur yada dediğiniz gibi direk belki bunu alabilirim artık bir şekilde birlestiririmhazır sistem olmasına gerek yoksa 9800x3d li bir sistem önerebilirim
@BurkiCan
işlemci
ekran kartı
anakart
ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOopwsV2fhauOUJJxwwVmObE7gqCu0HVW4WB0tq_z7Dtyeq9iOKKn
SSD
kasa
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
PSU
işlemci soğutucu
sistem bu hâliyle 89.921 lira yapıyor isteğe göre 5070 ti yapılır (anakartdan kısılarak)
hocam sistem toplamayı video izleyerek yapabilirsiniz eğer kendinize güvenmiyor iseniz bilgisayarcıya gidebilirsiniz yanından ayrılmayın güven olmaz kimseye onun haricinde daha iyi bir sistem çıkar mı diye düşünüyorum benden daha bilgili arkadaşlar daha iyi önerilerde bulunabilir onları da beklemekte fayda varTeknkorkum tek başına büyük ihtimal yapamam ve aracım Yok yani ben onlara onlar bana bakacak ,kanser olacak gibi hissediyorum![]()
Çok çok çok teşekkür ederim emeginiz içinhocam sistem toplamayı video izleyerek yapabilirsiniz eğer kendinize güvenmiyor iseniz bilgisayarcıya gidebilirsiniz yanından ayrılmayın güven olmaz kimseye onun haricinde daha iyi bir sistem çıkar mı diye düşünüyorum benden daha bilgili arkadaşlar daha iyi önerilerde bulunabilir onları da beklemekte fayda var