Çözüldü✓ 80-90 bin hazır sistem ONERİ

5080 yapılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyzico ile 54

4k patrit venom 32 6000 cl 30

3k ssd

5300 tl enermax 1350watt

5k sivi sogutma
5 k kasa desen

anakart kaldi geriye
bir sıkıntı var sanki de çözemedim

her şey dahil 91 bin mi
Ekipman eklememize gerek yok illa onlar yavaş yavaş olur m sadece kasa güzel fırsat varsa atabilirsiniz .

bir bakayım

92 yapma şansınız nedir
Tabikide 93-94 de yani sınırları zorluyor da neden olmasın 😃

Ekipman eklememize gerek yok illa onlar yavaş yavaş olur m sadece kasa güzel fırsat varsa atabilirsiniz .

Tabikide 93-94 de yani sınırları zorluyor da neden olmasın 😃
hazır sistem olmasına gerek yoksa 9800x3d li bir sistem önerebilirim

@BurkiCan
işlemci

ekran kartı

anakart

ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOopwsV2fhauOUJJxwwVmObE7gqCu0HVW4WB0tq_z7Dtyeq9iOKKn

SSD

kasa

PSU

işlemci soğutucu

sistem bu hâliyle 89.921 lira yapıyor isteğe göre 5070 ti yapılır (anakartdan kısılarak)

Son düzenleme:

@BurkiCan
işlemci

ekran kartı

anakart

ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOopwsV2fhauOUJJxwwVmObE7gqCu0HVW4WB0tq_z7Dtyeq9iOKKn

SSD

kasa

PSU

işlemci soğutucu

sistem bu hâliyle 89.921 lira yapıyor isteğe göre 5070 ti yapılır (anakartdan kısılarak)
Teknkorkum tek başına büyük ihtimal yapamam ve aracım Yok yani ben onlara onlar bana bakacak ,kanser olacak gibi hissediyorum 🤣

@BurkiCan
işlemci

ekran kartı

anakart

ram

SSD

kasa

PSU

işlemci soğutucu

Çok teşekkür ederim, ekran resmi çektim illaki buna. Benzer hazır sitem olur yada dediğiniz gibi direk belki bunu alabilirim artık bir şekilde birlestiririm

Teknkorkum tek başına büyük ihtimal yapamam ve aracım Yok yani ben onlara onlar bana bakacak ,kanser olacak gibi hissediyorum 🤣
hocam sistem toplamayı video izleyerek yapabilirsiniz eğer kendinize güvenmiyor iseniz bilgisayarcıya gidebilirsiniz yanından ayrılmayın güven olmaz kimseye onun haricinde daha iyi bir sistem çıkar mı diye düşünüyorum benden daha bilgili arkadaşlar daha iyi önerilerde bulunabilir onları da beklemekte fayda var

hocam sistem toplamayı video izleyerek yapabilirsiniz eğer kendinize güvenmiyor iseniz bilgisayarcıya gidebilirsiniz yanından ayrılmayın güven olmaz kimseye onun haricinde daha iyi bir sistem çıkar mı diye düşünüyorum benden daha bilgili arkadaşlar daha iyi önerilerde bulunabilir onları da beklemekte fayda var
Çok çok çok teşekkür ederim emeginiz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,219
Üyeler
184,280
Son üye
Cliwith
Geri