80-90 TL MousePad Önerisi

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
Şuan kullandığım mouse pad 24x27 civarlarında. Boyundan memnun muyum? Eh, yani. Belki biraz daha büyük olsa iyi olur. Bu bütçeye iyi bir şey alabilir miyim?

QCK mousepad medium
Post automatically merged:

QCK mousepad medium
Ayrıca buna da bakabilirsin. Fiyatı çok uygun. Kendim de kullanıyorum.

QCK mousepad medium

Peki bir şey soracağım. Speed ve Control mouse pad arasınaki fark nedir? Anlayabileceğim bir kaynak gönderebilir msniz? Bir de sizce hangisi daha iyi olur?

Şimdi için olmasa da eğer bir ara 200 TL gibi bir bütçe ayırırsanız qck heavy large öneririm. Kesinlikle harika bir pad.

Peki bir şey soracağım. Speed ve Control mouse pad arasınaki fark nedir? Anlayabileceğim bir kaynak gönderebilir msniz? Bir de sizce hangisi daha iyi olur?
Speed daha kaygan bir yüzeye sahipken control daha sürtünmeli bir yüzeye sahip FPS oyunlarında piksel doğruluğuna ihtiyacınız olduğu için control alınması daha mantıklı eğer MOBA fln oynuyorsanız speed daha mantıklı

Şimdi için olmasa da eğer bir ara 200 TL gibi bir bütçe ayırırsanız qck heavy large öneririm. Kesinlikle harika bir pad.

Speed daha kaygan bir yüzeye sahipken control daha sürtünmeli bir yüzeye sahip FPS oyunlarında piksel doğruluğuna ihtiyacınız olduğu için control alınması daha mantıklı eğer MOBA fln oynuyorsanız speed daha mantıklı
Sanırım qck medium alacağım teşekkürler.

QCK mousepad medium

Sanırım bu da işimi görür. Şimdilik o kadar vermeyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,727
Üyeler
190,957
Son üye
eraycelebi
Geri