Gözüküyorsa dedim bilmiyorum. Gözüküyorsa bence iyi. Plugin varsa bakınKeeneticde crcler nerede yazıyordu
Gözüküyorsa dedim bilmiyorum. Gözüküyorsa bence iyi. Plugin varsa bakınKeeneticde crcler nerede yazıyordu
Anladım reis eyw ben comnette kayıt açtım hala incelemede bakalım sonuç ne çıkacak + modem arayisindayim su model nasıl ileri dönük? Zyxel VMG3625-T50B 2 el Alicamİkisi de olabilir ama daha çok dışarıdaki kabloyla alakalı. En az 3-4 tane ek oluyor o kablolarda zamanla su falan alıyor çürümeye başlıyor ufaktan.
Modemlere bakmayı yıllar önce bıraktım vallahaAnladım reis eyw ben comnette kayıt açtım hala incelemede bakalım sonuç ne çıkacak + modem arayisindayim su model nasıl ileri dönük? Zyxel VMG3625-T50B 2 el Alicam
Modemlere bakmayı yıllar önce bıraktım vallaha
Hocam benim snr 7.8 internetim ara sıra kopuyor bu sorun acaba snr den dolayı mı oluyordur yoksa modemden mi modemim vr 300 modem felaket şekilde ısınıyor elimle zor tutuyorum okadar ısınıyorSNR değeri 7.7 8 sınır diyebiliriz kopma olmaması için, hızının böyle olması daha iyi
Gözüküyorsa dedim bilmiyorum. Gözüküyorsa bence iyi. Plugin varsa bakın
Ben 75 mpsde 50 alıyorum 52 53 mu neArkadaşlar merhaba geçenlerde adsl'den bugün vdsl'e geçiş yaptım turknet temsilcisi 80mbps altyapımın olduğunu söyledi ve 100mbps tanımlayalım dedi tamam dedim vdsl modemim yoktu yeni geldi ondan önce dün aradığımda başka bir temsilci 75mbps hız tanımlayalım yoksa dalgalanma yaşarsınız 80mbps altyapınız var demişti bugün denedim şimdi sanırım 75 mbps tanımladılar diye düşünüyorum aramadılar daha. ve şu an max 65 mbps alıyorum acaba arayıp tekrar 100mbps istemeli miyim yoksa alabileceğim max hız bu mudur?
Crc aşırıya kaçmadan artarsa sorun yok ama hız düşüklüğü,kopma olursa tabi snr yükselt derim. Umarım fiber gelir sanada.Alıntıyı görüntüle
Snryi 4e çektim şuanlık crc hataları almıyor günlük artış olmazsa sence kullanayım mı böyle altyapı kablosundan direkt eve alıyorum kabloyu ek yok belki ondan daha stabil olabilir
ben de bilmiyorum kiKeeneticde crcler nerede yazıyordu
bir olay var ama ben de anlamadım arkadşaım da aynı senin gibiBen 75 mpsde 50 alıyorum 52 53 mu ne
Kanka az önce indirme yapayım dedim download 3k hızdan yavaş yavaş 1e kadar düştü sonra tekrar hızlıca 3e çıktı falan garipCrc aşırıya kaçmadan artarsa sorun yok ama hız düşüklüğü,kopma olursa tabi snr yükselt derim. Umarım fiber gelir sanada.
Bende anlamadım ki niye 50 alıyorum benben de bilmiyorum ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir olay var ama ben de anlamadım arkadşaım da aynı senin gibi
Kanka az önce indirme yapayım dedim download 3k hızdan yavaş yavaş 1e kadar düştü sonra tekrar hızlıca 3e çıktı falan garip
şimdi sabit 9-7k arası la
Altyapı maks 82 diyor sana 70 tanımlamışlar. Hız biraz daha yükselirse kopmalar başlar bence, SNR değerin sınırda. O yüzden hiç elleme derim.geçmek istiyorum diyeyim mi yani
70lik mi tanımlamışlar 75 de değil? ne önerirsin hız önemli ama yani bağlantı da önemli