80 obp kaç bin geriye atar?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,528
Önceki senelerde deneyimlemiş ya da bilgisi olan var mıdır ?

Sınavdan alacağın puana göre değişir o. İleriye de atabilir.

Seneden seneye değişiyor.

Önceki senelerde deneyimlemiş ya da bilgisi olan var mıdır ?
Alanına ve puanına göre değişir. Mesela sözeci olduğum için sozelden örnek vereyim. Sozelde 5-10 bin arası yaparsan 80 obp seni ne ileri atar ne geri. Tam ortası yani. 20-30 binlerde yaparsan sozelde birazcık öne atar. 2k yaparsan geriye atar. Ben 1928. Oldum hamda ama obp 75 olduğu için 2354 e attı.

Seneden seneye değişiyor.
Alanına ve puanına göre değişir. Mesela sözeci olduğum için sozelden örnek vereyim. Sozelde 5-10 bin arası yaparsan 80 obp seni ne ileri atar ne geri. Tam ortası yani. 20-30 binlerde yaparsan sozelde birazcık öne atar. 2k yaparsan geriye atar. Ben 1928. Oldum hamda ama obp 75 olduğu için 2354 e attı.
Sayısalım. Ham sıralamayı 10k düşünürsek kaç bin kişi geriye atar?

Sayısalım. Ham sıralamayı 10k düşünürsek kaç bin kişi geriye atar?
Girip hesaplama sitesinden hesaplamam lazım üşeniyorum. Tahminimce 12 k civaru
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani 2 k geri atar

Girip hesaplama sitesinden hesaplamam lazım üşeniyorum. Tahminimce 12 k civaru

Yani 2 k geri atar
2k çok önemli değil yani. Ben 5-10k diyenleri duyunca korkmuştum bayağı. Sen AYT‘yi fullemiştin sanırım. Senin ortalaman kaçtı ?

2k çok önemli değil yani. Ben 5-10k diyenleri duyunca korkmuştum bayağı. Sen AYT‘yi fullemiştin sanırım. Senin ortalaman kaçtı ?
Aytde 1 yanlışım var ama o soru hatalıydı. Bizzat fizik profesörlerine vs teyit ettirmiştim . ÖSYM iptal etmedi, neden bilmiyorum.
Obp 96,6'ydı

Aytde 1 yanlışım var ama o soru hatalıydı. Bizzat fizik profesörlerine vs teyit ettirmiştim . ÖSYM iptal etmedi, neden bilmiyorum.
Obp 96,6'ydı
ham sıralama neydi ve obp’nin etkisi ne oldu ?

2100'dü
2034e attı
2000. Oldun yani. Çok cok ıyı bir sıralamaymış. Benimde AYT netlerim 75 gibi geliyor. TYT 90-100 ama süre yetmediği için onu da ayarlarsam yapabilirim diye düşünüyorum. 12’ye yeni geçiyorum bu arada. Hangi bölümü okuduğunu sorayım bir de sormasam olmaz :D

2000. Oldun yani. Çok cok ıyı bir sıralamaymış. Benimde AYT netlerim 75 gibi geliyor. TYT 90-100 ama süre yetmediği için onu da ayarlarsam yapabilirim diye düşünüyorum. 12’ye yeni geçiyorum bu arada. Hangi bölümü okuduğunu sorayım bir de sormasam olmaz :D
Hangi okulda bir de

Hangi okulda bir de
İstanbul tıp fakültesindeyim(namı diğer çapa)
Tyt gecesi biraz kötü geçti benim için. Uyuyamamıştım, bu yüzden de sınavda 8 9 net aşağı yapmıştım normalden...
Ama bazen neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz. İyi ki düşük yapmışım da İTF gibi köklü bir üniversiteye gelmişim. İlk 200 300 yapsam bir özel üniversitede belki de memnun olmadan bitircektim ama şu an gerçekten fakülteme aşık biçimde 1. Sınıfı bitiriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,411
Üyeler
194,985
Son üye
sinan1983
Geri