Rivyalı Geralt
80+ Silver
- Katılım
- 20 Haziran 2020
- Mesajlar
- 4,341
- Reaksiyon skoru
- 2,528
Önceki senelerde deneyimlemiş ya da bilgisi olan var mıdır ?
Alanına ve puanına göre değişir. Mesela sözeci olduğum için sozelden örnek vereyim. Sozelde 5-10 bin arası yaparsan 80 obp seni ne ileri atar ne geri. Tam ortası yani. 20-30 binlerde yaparsan sozelde birazcık öne atar. 2k yaparsan geriye atar. Ben 1928. Oldum hamda ama obp 75 olduğu için 2354 e attı.Önceki senelerde deneyimlemiş ya da bilgisi olan var mıdır ?
Seneden seneye değişiyor.
Sayısalım. Ham sıralamayı 10k düşünürsek kaç bin kişi geriye atar?Alanına ve puanına göre değişir. Mesela sözeci olduğum için sozelden örnek vereyim. Sozelde 5-10 bin arası yaparsan 80 obp seni ne ileri atar ne geri. Tam ortası yani. 20-30 binlerde yaparsan sozelde birazcık öne atar. 2k yaparsan geriye atar. Ben 1928. Oldum hamda ama obp 75 olduğu için 2354 e attı.
Girip hesaplama sitesinden hesaplamam lazım üşeniyorum. Tahminimce 12 k civaruSayısalım. Ham sıralamayı 10k düşünürsek kaç bin kişi geriye atar?
2k çok önemli değil yani. Ben 5-10k diyenleri duyunca korkmuştum bayağı. Sen AYT‘yi fullemiştin sanırım. Senin ortalaman kaçtı ?Girip hesaplama sitesinden hesaplamam lazım üşeniyorum. Tahminimce 12 k civaru
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani 2 k geri atar
Aytde 1 yanlışım var ama o soru hatalıydı. Bizzat fizik profesörlerine vs teyit ettirmiştim . ÖSYM iptal etmedi, neden bilmiyorum.2k çok önemli değil yani. Ben 5-10k diyenleri duyunca korkmuştum bayağı. Sen AYT‘yi fullemiştin sanırım. Senin ortalaman kaçtı ?
ham sıralama neydi ve obp’nin etkisi ne oldu ?Aytde 1 yanlışım var ama o soru hatalıydı. Bizzat fizik profesörlerine vs teyit ettirmiştim . ÖSYM iptal etmedi, neden bilmiyorum.
Obp 96,6'ydı
2100'düham sıralama neydi ve obp’nin etkisi ne oldu ?
Sınavın belirleyiciligine göre değişiyor. 2018 de ki gibi güzel bir sınav olursa 2k kadar atar. Ama geçen seneki gibi bir sınav olursa 5-10k arası rahat atar.Sayısalım. Ham sıralamayı 10k düşünürsek kaç bin kişi geriye atar?
2000. Oldun yani. Çok cok ıyı bir sıralamaymış. Benimde AYT netlerim 75 gibi geliyor. TYT 90-100 ama süre yetmediği için onu da ayarlarsam yapabilirim diye düşünüyorum. 12’ye yeni geçiyorum bu arada. Hangi bölümü okuduğunu sorayım bir de sormasam olmaz2100'dü
2034e attı
Hangi okulda bir de2000. Oldun yani. Çok cok ıyı bir sıralamaymış. Benimde AYT netlerim 75 gibi geliyor. TYT 90-100 ama süre yetmediği için onu da ayarlarsam yapabilirim diye düşünüyorum. 12’ye yeni geçiyorum bu arada. Hangi bölümü okuduğunu sorayım bir de sormasam olmaz![]()
İstanbul tıp fakültesindeyim(namı diğer çapa)2000. Oldun yani. Çok cok ıyı bir sıralamaymış. Benimde AYT netlerim 75 gibi geliyor. TYT 90-100 ama süre yetmediği için onu da ayarlarsam yapabilirim diye düşünüyorum. 12’ye yeni geçiyorum bu arada. Hangi bölümü okuduğunu sorayım bir de sormasam olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangi okulda bir de