Neler Yeni

80 obp kaç bin geriye atar?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
İstanbul tıp fakültesindeyim(namı diğer çapa)
Tyt gecesi biraz kötü geçti benim için. Uyuyamamıştım, bu yüzden de sınavda 8 9 net aşağı yapmıştım normalden...
Ama bazen neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz. İyi ki düşük yapmışım da İTF gibi köklü bir üniversiteye gelmişim. İlk 200 300 yapsam bir özel üniversitede belki de memnun olmadan bitircektim ama şu an gerçekten fakülteme aşık biçimde 1. Sınıfı bitiriyorum.
Abimde orada hukuk okuyor. 3. Sınıf şu anda. Ben Bahçeşehir istiyorum inşallah ama obp işi bozacak gibi duruyor. Şu anki netlerim normal midir ? 12 konuları yok Ayt’de. TYT‘de hepsi var ama.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Abimde orada hukuk okuyor. 3. Sınıf şu anda. Ben Bahçeşehir istiyorum inşallah ama obp işi bozacak gibi duruyor. Şu anki netlerim normal midir ? 12 konuları yok Ayt’de. TYT‘de hepsi var ama.
Obpyi takmayacaksın. Üzgünüm ama şu saatten sonra hiçbir şeyi değiştiremezsin. Oturup çalış elinden gelen en iyi sıralamayı yap. Çok da muazzam oynamalar yapmıyor yani rahat ol.
Aytde nasıl 12 konuları yok anlamadjm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 konuları olmadan 75 imkansız yani

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Obpyi takmayacaksın. Üzgünüm ama şu saatten sonra hiçbir şeyi değiştiremezsin. Oturup çalış elinden gelen en iyi sıralamayı yap. Çok da muazzam oynamalar yapmıyor yani rahat ol.
Yani ben şu an 11. Sınıfı bitiriyorum. 9. sınıfta obp 83 , 10’da 72 , 11’de ise 66 gibi bir şey geliyor. 11’de kötü olma sebebi performanslarıma G verdikleri için. Yazılılarım kötü olsa zaten düşünmüyorum bile. Ama konuları bildiğim halde 0 verildi. Anlamadım ben de. Ayt’de 12 yok çünkü 11’i yeni bitiriyorum daha.

12 konuları olmadan 75 imkansız yani
Şu an denemelerde en ağırlıklı parabol ve trigonometri soruluyor. Parabol soruları zorlayabiliyor bazen. Trigonometride zorlanmıyorum genelde.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yani ben şu an 11. Sınıfı bitiriyorum. 9. sınıfta obp 83 , 10’da 72 , 11’de ise 66 gibi bir şey geliyor. 11’de kötü olma sebebi performanslarıma G verdikleri için. Yazılılarım kötü olsa zaten düşünmüyorum bile. Ama konuları bildiğim halde 0 verildi. Anlamadım ben de. Ayt’de 12 yok çünkü 11’i yeni bitiriyorum daha.

Şu an denemelerde en ağırlıklı parabol ve trigonometri soruluyor. Parabol soruları zorlayabiliyor bazen. Trigonometride zorlanmıyorum genelde.
Desene genel olmayan denemeler diyr
İyi bakalım, onlyforderece instagram hesabım var orada toparladım tüm önerilerimi gidip okursun

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Desene genel olmayan denemeler diyr
İyi bakalım, onlyforderece instagram hesabım var orada toparladım tüm önerilerimi gidip okursun
Takip ettim. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Ama son bir şey daha sormam lazım. AYT sınavın yüzde 60’ını oluşturuyor , TYT yüzde 40. AYT‘de sorular da daha az. Bu AYT netlerinin değerini TYT’den çok daha değerli yapıyor anlamına mı geliyor? Yoksa ben mi olayı yanlış anlamışım :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Takip ettim. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Ama son bir şey daha sormam lazım. AYT sınavın yüzde 60’ını oluşturuyor , TYT yüzde 40. AYT‘de sorular da daha az. Bu AYT netlerinin değerini TYT’den çok daha değerli yapıyor anlamına mı geliyor? Yoksa ben mi olayı yanlış anlamışım :D
Tyt sana az önce dediğim gibi kötü geldi benim. 11 sonunda 12 başında 100 105 civarı yapıyordum sene sonu 115 e kadar çıkardım. Sınavda 103 yaptım ve tytde 9 k sıralama geldi
Ayt ile 2kya çektim onu
Ayt hem sıralamayı çok etkiliyor hem de çalıştın mı karşılığını alıyorsun.
Ayt candır

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Tyt sana az önce dediğim gibi kötü geldi benim. 11 sonunda 12 başında 100 105 civarı yapıyordum sene sonu 115 e kadar çıkardım. Sınavda 103 yaptım ve tytde 9 k sıralama geldi
Ayt ile 2kya çektim onu
Ayt hem sıralamayı çok etkiliyor hem de çalıştın mı karşılığını alıyorsun.
Ayt candır
Ben de AYT’den kurtarmaya çalışacağım. Girdiğin sene 95 TYT , 77 AYT ortalama kaç bin olabilirdi ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben de AYT’den kurtarmaya çalışacağım. Girdiğin sene 95 TYT , 77 AYT ortalama kaç bin olabilirdi ?
Sıralama hesaplama sitelerine gir dene.
Bizim senede hakkımızı yediler berbat bir sınav sormuşlardı 2019u baz al

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Deneyip yazacağım şimdi.

2020’de bile istediğim yer geldi. 2019’da 6023 geldi. Benim beklediğimden çok daha fazlası bu. Yinede bu sene çok çalışacağım. İnşallah olur bakalım şimdiki TYT matematik netlerimi biraz daha düzeltsem OBP’nin de çok bir etkisi olmayacak gibi duruyor. Dershanede bile benden sonra en yuksek TYT neti 70’lerde geziyor ama OBP’si 92. Saçma sistem yani. TYT matematiğe süre yetmediği için bir çözüm bulmam lazım :D Sorular zor değil süre yetmiyor sadece.

Son düzenleme:
Top Bottom