Attım hocam gorselini simdihocam marka model soyleyebilirseniz alin veya almayin diyecegiz
Bende aerocool 400w istiyordum fakat onlarda ekran kartı için dönüştürücü takamiyormusum sanirimHocam alacağın PSU kaç yıl kullanılmış, bozuk mu nerden bileceksin? Arkadaşım bana sormadan almış 3. günde PSU bozulmuş. Bu ihtimal için bile alınmaz. En azından o C4'ler seni idare eder bi süre. Alacaksan da en fazla 1 yıl kullanılmış al.
bu titanium değil white yani en düşük sertifikaBuyurun hocam
düz 80 plus bu psuBuyurun hocam
Ben olsam almazdim anladigim kadariyla cok eski psuBuyurun hocam
Evet 80 Plus listesinde adı bile yok PSU'nunhttps://www.clearesult.com/80plus/manufacturers/230V-Internal sitesine göre sahte hocam
Hangi firma 15 sene garanti veriyor maks 2 sene varsa öyle marka alayım 15 sene garanti aynenŞu psulara cabuk bozulur c4 muamelesi sıkmaya başladı, üreticiler o yüzden mi psulara 10 15 yıl garanti veriyor alırken test edersin arızalı değilse alır geçersin bu kadar basit
corsair 10 yıl msı 5 yıl fsp 5 yılHangi firma 15 sene garanti veriyor maks 2 sene varsa öyle marka alayım 15 sene garanti aynen
15 yıl ütopik Corsair hangi modelde veriyor o garantiyi benim highpower 750w onunda 5 senecorsair 10 yıl msı 5 yıl fsp 5 yıl