Çok hayati bir şey değil ama bütçen varsa neden olmasınPSU alacam ama 80+ bronz ile sadece 80+ arasinda cok fark varmidir almaya değermi
Elektrik faturana 1-2 TL fazladan gelir.PSU alacam ama 80+ bronz ile sadece 80+ arasinda cok fark varmidir almaya değermi
.Elektrik faturana 1-2 TL fazladan gelir.
Bütçe?PSU alacam ama 80+ bronz ile sadece 80+ arasinda cok fark varmidir almaya değermi
Model ve markasına göre değişmez. Verebilceği max watt miktarına göre değişir. Konu sahibi aynı watt'a sahip iki PSU arasındaki farkı soruyordur.Modeline markasına göre değişir ama
.
cooler master in 80+ ve 80+ bronz modelleri arasında kaldimÖnemli değil. Hangi iki model arasında kaldın?
Hocam değişir derken gidip Rampage 80+ bronze ile Corsair 80+ white ile karşılaştırırsa gibi bir şey demek istedim.Model ve markasına göre değişmez. Verebilceği max watt miktarına göre değişir. Konu sahibi aynı watt'a sahip iki PSU arasındaki farkı soruyordur.
Modelleri atsana psu için bütçen nedir, sistemin nedir?cooler master in 80+ ve 80+ bronz modelleri arasında kaldim
Birebir aynı model mi? Tek fark bronz olmaması mı? Eğer öyleyse bütçeni zorlama 80+ olanı al.cooler master in 80+ ve 80+ bronz modelleri arasında kaldim
yani kalite olarak aynimi olur sistemimin yanmasini istemem olan 2 tl elektrik faturası olsunElektrik faturana 1-2 TL fazladan gelir.