bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
copmusgünlük hayatta basslı şarkılar dinlemiyorum
copmusgünlük hayatta basslı şarkılar dinlemiyorum
Z313'ten memnun musunuz hocam almayı düşünüyorum da Z213'te bas ayarı var mesela bu dezavantaj mı Z313?Z313'de Windows ayarlarından güçlü Bass'ı etkinleştirdim. Onda güzel ses kalitesi var.
50 Watt versiyonunu kullanıyorum. Kendisinde Bass ayarı yok. Memnunum.Z313'ten memnun musunuz hocam almayı düşünüyorum da Z213'te bas ayarı var mesela bu dezavantaj mı Z313?
bu kulaklılar iyi ama ses yükseklikleri yüksek değil maalesefbuds2 bakabilirsin. onun disinda Jabra elite 3 var.
daha ucuz istersen 1more Comfobuds pro cok tavsiye ediliyor incelemelerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kablolu veya kablosuz olmasinin ses kalitesiyle pek alakasi yok. aslinda var, ancak kulak ici kulakliklarda o denli potansiyeli olan urunler yok kulak ustu modellerde oldugu gibi. bu yuzden kaliteli bir kablosuz kulaklik, orta seviye bir kabloludan daha iyi performans verip hem de daha konforlu olacaktir kablosu olmadigindan oturu.
yok bu modelin çok çakması var
buds2'nin ses duzeyi yeterli seviyede. jabra elite 3'u deneyimlemedim ama buds2'yi kendim kullaniyorum.bu kulaklılar iyi ama ses yükseklikleri yüksek değil maalesef
konuyu açan kişi yüksek sesli bir kulaklık istediği için demiştim jabranın sesi samsungdan daha düşükbuds2'nin ses duzeyi yeterli seviyede. jabra elite 3'u deneyimlemedim ama buds2'yi kendim kullaniyorum.
%0.1 bile yok
Rahatlığı nasıl?Soundcore R100 aldım yakın zamanda, sesi güzel. Bass modu var, baslı müzikler dinlemeyi seviyorsan çok iyi.
Pek ısınamadım%0.1 bile yok
Amazon'da fazla kulakiçi kulaklık kalmamış nedense, bu var:
Jabra Elite 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Jabra Elite 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Jabra Elite 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com