bütçeniz nedirarkadaşlar
r5 7600x
7800xt
akvaryum kasa 7 fan
sıvı soğutma 360mm
32 ram
1tb ssd olan sistemime psu bakıyorum 800 w civarı olursa sevinirim kaliteli yarı yolda bırakmayacak bir şey lazım. Teşekkürler
arkadaşlar
r5 7600x
7800xt
akvaryum kasa 7 fan
sıvı soğutma 360mm
32 ram
1tb ssd olan sistemime psu bakıyorum 800 w civarı olursa sevinirim kaliteli yarı yolda bırakmayacak bir şey lazım. Teşekkürler
cratos atcaktim da şu varken cratos alınmaz![]()
ENERMAX Revolution D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1350EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Titiz kılıflı kablolar, bilgisayarınızı profesyonel bir görünümle oluşturmanıza olanak tanıyan daha iyi dayanıklılık ve şık estetik sağlar.www.gaming.gen.tr
iyzico ile öde
bi fiyata alınmaz yoksa o da güzelcratos atcaktim da şu varken cratos alınmaz
Baya iyi duruyor.cratos atcaktim da şu varken cratos alınmaz
Baya iyi duruyor.
ses konusu nasıl hocam bunun fanları falan çok sesli mi çalışıyor bir de hangi ürünün yorumlara baksam yok yanıyor yok çalışmıyor falan duyuyorum bunlar ne böyle ürün kalmazcratos atcaktim da şu varken cratos alınmaz
yok sesli çalışmaz zaten nerdeyse hiç yüke sokamayacaksın bu sistemleses konusu nasıl hocam bunun fanları falan çok sesli mi çalışıyor bir de hangi ürünün yorumlara baksam yok yanıyor yok çalışmıyor falan duyuyorum bunlar ne böyle ürün kalmaz
sizce msi asus gibi markalara mı yönelmeliyim bu psu konusunda yoksa bu atılan mı okeydir. Bir de şu model çok atılmış sizin attığınız modelle kıyaslarsanız ne dersiniz.yok sesli çalışmaz zaten nerdeyse hiç yüke sokamayacaksın bu sistemle
Teknoloji şans işi psuda en büyük kumarlardan biri kimisi yanar kimisi coilwhinelıdır bundan kurtuluş yok.
ses konusu nasıl hocam bunun fanları falan çok sesli mi çalışıyor bir de hangi ürünün yorumlara baksam yok yanıyor yok çalışmıyor falan duyuyorum bunlar ne böyle ürün kalmaz
zaten bu enermax olmasa bunu onerirdim yani bu fiyata bunu almamak delilik derimsizce msi asus gibi markalara mı yönelmeliyim bu psu konusunda yoksa bu atılan mı okeydir. Bir de şu model çok atılmış sizin attığınız modelle kıyaslarsanız ne dersiniz.
![]()
FSP VITA GM 850W 80+ Gold 120mm Fanli ATX3.1 Full Modüler ATX PSU | ITOPYA
FSP VITA GM 850W 80+ Gold 120mm Fanli ATX3.1 Full Modüler ATX PSU En iyi fiyat seçenekleri ile VITA-850GM ITOPYA'dawww.itopya.com
hocaların dediği PSU ömürlük onu alın bir daha da PSU ya gerek kalmaz fakat fan sesi biraz fazla varmış sanırım o PSU dasizce msi asus gibi markalara mı yönelmeliyim bu psu konusunda yoksa bu atılan mı okeydir. Bir de şu model çok atılmış sizin attığınız modelle kıyaslarsanız ne dersiniz.
![]()
FSP VITA GM 850W 80+ Gold 120mm Fanli ATX3.1 Full Modüler ATX PSU En iyi fiyat seçenekleri ile VITA-850GM ITOPYA'dawww.itopya.com
fsp vita çok az daha iyi Gerek yok ama revoultion alın bildik marka olmasının önemi yok üretici firmalar genelde aynı oluyor zatensizce msi asus gibi markalara mı yönelmeliyim bu psu konusunda yoksa bu atılan mı okeydir. Bir de şu model çok atılmış sizin attığınız modelle kıyaslarsanız ne dersiniz.
![]()