800 850 w psu önerisi

Raijintek Ampere var. Valla geçsem mi diye düşünüyorum.
benim sistemim bile yok ilerde alirsam diye yatırım amaçlı bile alasım gelmişti :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok ses yaparsa kapağı sökün sorun çözüldü

çok ses çıkarmaz çünkü fan zaten çok yüke binmez enermax fan sorunu burdan geliyor.

zaten bu enermax olmasa bunu onerirdim yani bu fiyata bunu almamak delilik derim
hocaların dediği PSU ömürlük onu alın bir daha da PSU ya gerek kalmaz fakat fan sesi biraz fazla varmış sanırım o PSU da
fsp vita çok az daha iyi Gerek yok ama revoultion alın bildik marka olmasının önemi yok üretici firmalar genelde aynı oluyor zaten
fsp ile ilgili böyle cızırtı ve fan sesi problemini duydunuz mu acaba? kusura bakmayın sürekli soru sorup duruyorum ama bendeki psu maalesef dandik bu yüzden hemen sipariş edip değiştirteceğim. FSP nin bu modeli daha stabil derseniz siparişi vermeyi düşünüyorum. son kararlarımız nedir :D

fsp ile ilgili böyle cızırtı ve fan sesi problemini duydunuz mu acaba? kusura bakmayın sürekli soru sorup duruyorum ama bendeki psu maalesef dandik bu yüzden hemen sipariş edip değiştirteceğim. FSP nin bu modeli daha stabil derseniz siparişi vermeyi düşünüyorum. son kararlarımız nedir :D
son karar enermax almayan delidir

bu ses sorunu internette dolaştığı için kafam karıştı aslında ondan fsp yi de düşünmeye başladım
lan ses sorunu değil kapak cızırtısi oluyor oda her modelde değil çıkarırsa kapağa bir yumruk at düzelir

arkadaş bu kadar incik boncuk yapmayın elektronik zaten şans işi git asus thor titanyum al gene ses çıkar

sana önerdiğim marka zaten boş marka değil çok kaliteli işler çıkaran Cook eski bir firma

lan ses sorunu değil kapak cızırtısi oluyor oda her modelde değil çıkarırsa kapağa bir yumruk at düzelir

arkadaş bu kadar incik boncuk yapmayın elektronik zaten şans işi git asus thor titanyum al gene ses çıkar

sana önerdiğim marka zaten boş marka değil çok kaliteli işler çıkaran Cook eski bir firma
kanka kızmasana :( bu kadar kasmamak lazım haklısın ama işte korku

kanka kızmasana :( bu kadar kasmamak lazım haklısın ama işte korku
shankar doğru söylüyor ben yumrukla anlaşıyordum parçalar ile hemen yola geliyorlar ezikler :)

@Jill Valentine senin önerdiğin güç kaynağının adını unutup duruyorum sen bak

Geri