shankar1
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,081
enermaxBu ikisi arasindan hangisi iyi
enermaxBu ikisi arasindan hangisi iyi
İsim de gidecek
hocam profiliniz nerde
Biri platinyum biri gold ne fark varenermax
neden hocam iyiydi böyleİsim de gidecek
verimlilik sertifikası benim gözümde hiç bir farkı yok standartlari karşılıyor manasındaBiri platinyum biri gold ne fark var
1350 ile 1600w arasindaki fiyat farki ne iyzico ileverimlilik sertifikası benim gözümde hiç bir farkı yok standartlari karşılıyor manasında
Durup dururken 4 yıldır kullandığım profili değiştirmem zaten. Profilime gir anlarsınneden hocam iyiydi böyle
1650w gerek olmadığı için farka girme hiç napcan evde elektrik mi üretecen mining mi yapacan kanks yazık Parana1350 ile 1600w arasindaki fiyat farki ne iyzico ile
one la cezami yedinDurup dururken 4 yıldır kullandığım profili değiştirmem zaten. Profilime gir anlarsın
hocam foruma çöp dediğiniz için mi uyarı aldınızDurup dururken 4 yıldır kullandığım profili değiştirmem zaten. Profilime gir anlarsın
one la cezami yedin
Uyarı yedim. Başka bir foruma dedim ve neden olduğu da yazıyordu.hocam foruma çöp dediğiniz için mi uyarı aldınız
5070ti alicam onun icin lazim psu cok bi fark yoksa 1600w alacaktim1650w gerek olmadığı için farka girme hiç napcan evde elektrik mi üretecen mining mi yapacan kanks yazık Parana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
one la cezami yedin
Uyarı yedim. Başka bir foruma dedim ve neden olduğu da yazıyordu.
bence 1350 fazla fazla yetiyor daha fazlasına gerek yok yani para vermekten başka amacı yok5070ti alicam onun icin lazim psu cok bi fark yoksa 1600w alacaktim
850w attigim platinium ile bunun arasinda kaldim istekanka konuyu bilmiyorum çöp olmasa bu forumda olmazdın zaten orada olurdun
bence 1350 fazla fazla yetiyor daha fazlasına gerek yok yani para vermekten başka amacı yok