Bunun vergisi var mıydı
Stokta değil stoka gelirse kaçırma
Sağol kontrol ederim ara sıra
Stokta değil stoka gelirse kaçırma
Tam 779 liradan satılıyormuş ama vergisi olabilir haberin olsun bütçe çıkabiliyorsan Redragon Fizz var başka bir seçenek olarakSağol kontrol ederim ara sıra
Redragon Fizz alınır mı??Tam 779 liradan satılıyormuş ama vergisi olabilir haberin olsun bütçe çıkabiliyorsan Redragon Fizz var başka bir seçenek olarak
Evet neden alınmasın ben kullanıyorum 2 yıl olacak üstüne kedim işedi temizledim hala çalışıyorRedragon Fizz alınır mı??
Hotswap özellikli switchleri kaliteli RGB bu bütçede iyi klavye bulmak çok zor gekky bu yüzden tavsiye ediyorum vergilerle birlikte 1000 TL'ye gelmişti aldığım zaman tabi alternatif olarak reddragon alabilirsin ama gekky daha uzun ömürlü gider aralarında çok fazla fark yok Türkiye'den almak istiyorisen reddragon alSağol kontrol ederim ara sıra
Reddragonun link var mı acaba?Hotswap özellikli switchleri kaliteli RGB bu bütçede iyi klavye bulmak çok zor gekky bu yüzden tavsiye ediyorum vergilerle birlikte 1000 TL'ye gelmişti aldığım zaman tabi alternatif olarak reddragon alabilirsin ama gekky daha uzun ömürlü gider aralarında çok fazla fark yok Türkiye'den almak istiyorisen reddragon al
O fiyata ikinci el bakmak zorundasınReddragonun link var mı acaba?
Hocam peki bu fiyata 0 olarak önerebileceginiz bir şey var mı çok bir özellik aramıyorum switchi olsun yeterO fiyata ikinci el bakmak zorundasın
Hocam peki bu fiyata 0 olarak önerebileceginiz bir şey var mı çok bir özellik aramıyorum switchi olsun yeter
Paylaştım ya dostReddragonun link var mı acaba?