uintptr_t
80+
verilir sabredinHocam sipariş ettimde şimdide kargoya vermiyolar siparis talebiniz alındı da kaldı
verilir sabredinHocam sipariş ettimde şimdide kargoya vermiyolar siparis talebiniz alındı da kaldı
Varda MSI razer gibi markalar çok yokDEEPCOOL KB500 Kablolu Q Mekanik Klavye Fiyatları ve Özellikleri
DEEPCOOL KB500 Kablolu Q Mekanik Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
1000 TL çıkar mı? çok daha kaliteli bir şey alırsın. Bu bütçede o kadar klavye yok.
Hocam sen ne biliyonhocam chroma v3x var ama düz rgb cynosa da her tuş farklı renk falan yani ne bilim bide chroma tuşları küçük gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yedek tuşu satılmıyormu
Patladım şunu görünce wkwmfoemmgeoHocam sen ne biliyon
hocam mekanik olması önemli deil mekanik kullandım ama sevmiyorum cynosa v2 aldım yani benim için num tuşları olacak membran olacak ve rgb si iyi olacak bunlar önemliydi cynosa v2 aldımHocam v3x mekanik bile değil saçmalamayın.
Ya deepcool alın ya da redragon alın 1000 TL'ye çıkarsanız gamakay mk61 alın en iyi seçenekler bunlar.
Patladım şunu görünce wkwmfoemmgeo
seni ilgilendiriyormu ?Hocam sen ne biliyon
Evet¿ Başka soru¿hocam mekanik olması önemli deil mekanik kullandım ama sevmiyorum cynosa v2 aldım yani benim için num tuşları olacak membran olacak ve rgb si iyi olacak bunlar önemliydi cynosa v2 aldım
seni ilgilendiriyormu ?
yokEvet¿ Başka soru¿
ok
yav hocam bende biliyom önemli olanın rgb deil mekanik olmasını ama mekanik sevmiyorum bide bu forumlarda saf gibi davranmak daha kolay geliyor şimdi şunu düşündüm bunu düşündüm demektense bilmiyormuş gibi yapmak daha kolay geliyor
Sende haklısınok
yav hocam bende biliyom önemli olanın rgb deil mekanik olmasını ama mekanik sevmiyorum bide bu forumlarda saf gibi davranmak daha kolay geliyor şimdi şunu düşündüm bunu düşündüm demektense bilmiyormuş gibi yapmak daha kolay geliyor
hocam bilgili gibi konuşuna başkalarıda yazıyor banada öneri yapın diye bilmiyormuş gibi yaparak hedefe daha kolay ulaşılıyorSende haklısın