800 tl ye mousepad önerisi

Berat4123

80+
Reaksiyon skoru
43
max 800 tl bütçem var mousepad önerebilir misiniz? hazır kasım indirimleri varken almak istedim

hepsi tükenmiş valla
sağlık olsun alttaki arkadaşın attığına bak tam bütçene göre belki kargo vs biner 100 tl Swar50 kodu ile 50 daha düşersin ama incelemelerini izle o mousepadin yüzeyi sert olduğu için zamanla eriyor diyen vardı

sağlık olsun alttaki arkadaşın attığına bak tam bütçene göre belki kargo vs biner 100 tl Swar50 kodu ile 50 daha düşersin ama incelemelerini izle o mousepadin yüzeyi sert olduğu için zamanla eriyor diyen vardı
bunlar aklımda olanlardan bırıydı zaten ama kontrol istediğim için blade x modelını almayı dusunuyorum

bunlar aklımda olanlardan bırıydı zaten ama kontrol istediğim için blade x modelını almayı dusunuyorum
alınabilir. zaten şuan indirimde biliyorsundur. elini çabuk tut yine 1k olur birkaç güne bende indirimde spirit of aim aldım bugün geldi

hocam bırde bır sure daha bekleyıp klassenin outlet kısmınımı beklesem

Geri