Bende bunu öneririmRGB istemezseniz bu çok iyi olur
rgb de olsa fena olmaz çünkü 800tl boşa veriyorum gibi oluorEn kötü gaming gecesinden bu tip pahalı klavyeler gelebiliyor ordan alabilirsiniz sağlam indirimler oluyor
Haklısın valla bende isterdimRGB de olsa fena olmaz çünkü 800tl boşa veriyorum gibi oluor
Başka klavye yok muHaklısın valla bende isterdimKırmızı LED beğenmiyorum ben de
Araştırayım kankamBaşka klavye yok mu![]()
msi klavyeler için çok çabuk bozuluyor diyorlar.Araştırayım kankam
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK50 ELITE BW TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Buna bakabilirsin switchleri hakkında pek bilgim yok @keremcnsz24
Bu videoyu izle bir de
bir de her klavye fotoğrafında ingilizce dizilime sahip klavye :/ hangisi bunların türkçeAraştırayım kankam
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK50 ELITE BW TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Buna bakabilirsin switchleri hakkında pek bilgim yok @keremcnsz24
Bu videoyu izle bir de
Markalara sallayanlara inanma herkese sallıyorlar öyle bir şey var mı bilmiyorum, switchleri sessiz olması lazım fakat biraz sert basman lazım red switche göremsi klavyeler için çok çabuk bozuluyor diyorlar.
Resimde ingilizce fakat sana türkçe gelicek attığım videoya bakabilirsin.msi klavyeler için çok çabuk bozuluyor diyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir de her klavye fotoğrafında ingilizce dizilime sahip klavye :/ hangisi bunların türkçe
gaming gecesini bekliycem ama hala ne alsam karar veremedimBence indirim kovala acelen yoksa, bu fiyatlara bu klavyeleri almazdım.