- Bütçe
- 850
arkadaşlar merhaba 850 TL'ye yakın bir bütçem var üstüne ÇIKAMAM lütfen ona göre önerirseniz sevinirim genellikle oyun oynamak ses kasmak için alacağım kulaklığı.klavye mümkünse red switch olmasını istiyorum fare için aklımda hiçbir fikir yok logitech g102 tarzı bir şey veyahut incanın farelerinden bir şey alacak gibiyim. oynadığım oyunlar cs olsun r6 olsun lol olsun her türlü oyunu oynuyorum kendim şöyle ekipmanlar buldum varsa öneriniz açığım
www.itopya.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
ve son olarak bu kulaklıkla ses kasabilir miyim
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi| ITOPYA.COM
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
REDRAGON Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu Mekanik Klavye Kırmızı Switch (red Switch) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu Mekanik Klavye Kırmızı Switch (red Switch) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Rampage Smx-r44 V2 Makrolu Kırmızı 12800 Dpı Rgb Usb Drag Click Örgü Kablo Pro Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Smx-r44 V2 Makrolu Kırmızı 12800 Dpı Rgb Usb Drag Click Örgü Kablo Pro Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol