800 TL'ye KULAKLIK KLAVYE MOUSE ÖNERİSİ

axnTR

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
850
arkadaşlar merhaba 850 TL'ye yakın bir bütçem var üstüne ÇIKAMAM lütfen ona göre önerirseniz sevinirim genellikle oyun oynamak ses kasmak için alacağım kulaklığı.klavye mümkünse red switch olmasını istiyorum fare için aklımda hiçbir fikir yok logitech g102 tarzı bir şey veyahut incanın farelerinden bir şey alacak gibiyim. oynadığım oyunlar cs olsun r6 olsun lol olsun her türlü oyunu oynuyorum kendim şöyle ekipmanlar buldum varsa öneriniz açığım
ve son olarak bu kulaklıkla ses kasabilir miyim

arkadaşlar merhaba 850 TL'ye yakın bir bütçem var üstüne ÇIKAMAM lütfen ona göre önerirseniz sevinirim genellikle oyun oynamak ses kasmak için alacağım kulaklığı.klavye mümkünse red switch olmasını istiyorum fare için aklımda hiçbir fikir yok logitech g102 tarzı bir şey veyahut incanın farelerinden bir şey alacak gibiyim. oynadığım oyunlar cs olsun r6 olsun lol olsun her türlü oyunu oynuyorum kendim şöyle ekipmanlar buldum varsa öneriniz açığım
Mouse harici güzel

ve son olarak bu kulaklıkla ses kasabilir miyim
bu mouse da varmi bilmiyorum ama bendede SMX-R9 var bu mousede aniden çevirince dönmüyor yani adam arkanda diyelim aniden çevirmeye çaliştinmi yarısında donuyor sonra tekrar döndürmen lazim senin alacagın modelde varmi bilmiyorum bence rampage dişinda al

CH321 İndirimlerde 250 liralara kadar düşüyor.

gamepower ürünlerini almayın dedikleri için iyi markaların düşük segment modellerini tercih ettim ama bilmiyorum varsa bu ürünü öneren başka bir kullanıcı bunu tercih edebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anladım çok teşekkür ederim
Forumda Jin in incelemesi var

teşekkür ederim ama blue switch asla tercih etmeyeceğim gibi duruyor

Geri