800 TL'ye PS3 Alınır Mı?

Aklımdaki soru işaretleri gitti, teşekkür ederim. Alacağım sanırım.
Rica ederim. İyi oyunlar dilerim. Ps lerin tek sıkıntısı yüksek fan sesi problemi ve ısınma (aslında ikisi doğru orantılı zaten ısınınca fan sesi yükseliyor) alırken test edebiliyorsan 2-3 saat oynayıp alırsan iyi olur. 4-5 saat sonrası yüksek fan sesi normaldir bence sonuçta kaç yıllık makine. Benimki bile 3-4 saat sonra uçağa bağlıyor. Fişten çekip başlattığımda sorun düzeliyor devam ediyorum. Kısacası psden ne kadar yüksek fan sesi çıkıyorsa o kadar ısınmış demektir. Son olarak sana taktik gibi bir şey vereyim, ben diyelimki 4 saat oyun oynadım ve kapattım. Sonra tekrar açınca (2 gün sonra açsam bile) yine kapattığım zamanki fan sesi ile açılıyor. Ama ps ısınmışken kapatıp fişten çekip tekrar başlatırsam fan sesi kalmıyor yine 4 saat sonra fan sesi başlıyor. Ben psde bug gibi bir şey buldum yani. Tamam çok konuştum sadete geleyim, ben ps kapattığım zaman fişten de çekiyorum, kullanacağım zaman fişe takip açıyorum böyle açtığım zaman sıfır sesle başlıyor. Birkaç saat sonra normal olarak fan sesi artmaya başlıyor. Senin ps de olurmu bilmem ama ben bu şekilde kullanıyorum. Son son olarak seninde fiş yakın biryerdeyse kapattığın zaman fişi çek kullanırken geri tak. Biraz a1 Türkçe ile konuştum inşallah anlarsın (birazda boş yapmış olabilirim) ve merak edersen ps3 süperslim 500 gb kullanıyorum, multimanlı içinde 45-50 adet crack 🤭 ,cd li orijinal olarakda 15 oyunum var. iyi forumlar dilerim.

Rica ederim. İyi oyunlar dilerim. Ps lerin tek sıkıntısı yüksek fan sesi problemi ve ısınma (aslında ikisi doğru orantılı zaten ısınınca fan sesi yükseliyor) alırken test edebiliyorsan 2-3 saat oynayıp alırsan iyi olur. 4-5 saat sonrası yüksek fan sesi normaldir bence sonuçta kaç yıllık makine. Benimki bile 3-4 saat sonra uçağa bağlıyor. Fişten çekip başlattığımda sorun düzeliyor devam ediyorum. Kısacası psden ne kadar yüksek fan sesi çıkıyorsa o kadar ısınmış demektir. Son olarak sana taktik gibi bir şey vereyim, ben diyelimki 4 saat oyun oynadım ve kapattım. Sonra tekrar açınca (2 gün sonra açsam bile) yine kapattığım zamanki fan sesi ile açılıyor. Ama ps ısınmışken kapatıp fişten çekip tekrar başlatırsam fan sesi kalmıyor yine 4 saat sonra fan sesi başlıyor. Ben psde bug gibi bir şey buldum yani. Tamam çok konuştum sadete geleyim, ben ps kapattığım zaman fişten de çekiyorum, kullanacağım zaman fişe takip açıyorum böyle açtığım zaman sıfır sesle başlıyor. Birkaç saat sonra normal olarak fan sesi artmaya başlıyor. Senin ps de olurmu bilmem ama ben bu şekilde kullanıyorum. Son son olarak seninde fiş yakın biryerdeyse kapattığın zaman fişi çek kullanırken geri tak. Biraz a1 Türkçe ile konuştum inşallah anlarsın (birazda boş yapmış olabilirim) ve merak edersen ps3 süperslim 500 gb kullanıyorum, multimanlı içinde 45-50 adet crack 🤭 cd li orijinal olarakda 15 oyunum var. iyi forumlar dilerim.
Ses benim için sorun değil. Isınınca fps düşmesin yeterli.

Geri