Neler Yeni

8000-11000 TL sistem önerisi

volkandeg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Volkan Deg
Merhabalar,

Evde hem iş (işten kastım basit işler, ağır program yok), hem de oyun için bir pc toplamak istiyorum. %90 cs go oynuyorum, artık 30-50 fps oynamaktan bıktım. İyi fps alacağım, 144hzlerin tadını çıkaracağım bir sistem istiyorum. Bütçem doğrultusunda para vermişken beni uzun yıllar götürebilecek, İleriki yıllarda da sıfırdan kasa toplamak yerine belirli değişikliklerle güncellemek hedefindeyim.

Bütçe aralığım monitör dahil 8000-11000 TL civarı. Bütçeyi geniş tutmamın sebebi; bu işlerden anlamıyorum ve 2-3k lık fark bana uzun vadede daha çok verim sağlayacaksa kendimi zorlayabilirim. Bazen anlık maliyet daha ucuz olsa da uzun vadede daha pahalıya gelebiliyor. Ne kadar uzun süre ve verimli bir şekilde kullanabilirsem birim maliyet düşüyor. En azından benim düşünce tarzım bu.

Deneyimli kişilerin yardımlarını rica eder şimdiden teşekkür ederim.

volkandeg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Volkan Deg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
günceldir. Benzer fiyatlarda konular var hepsini okuyorum ancak herkesin kullanım amacı farklı olduğu için özellikle kendi isteklerim doğrultusunda bir kasa toplamak istediğim için bu başlık altında yardımlarınız rica olunur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bahadır
hocam amacın sadece cs oynamaksa r5 3600 rtx 2070 super mantıklı olur ama beklentin yüksek grafikli oyunlar (ör: cyberpunk 2077) ve ultra ayarlar ise 10400f ile rtx 3070 alabilirsin

Top Bottom