8000 hz klavye FPS düşürür mü

Neden böyle bir fikre kapıldınız? Klavyenizin bildiri hızı sizin performansınızı gözle görülür şekilde etkilemez.

Son düzenleme:
Neden böyle bir fikre kapıldınız? Klavye ve farenizin bildiri hızı sizin performansınızı gözle görülür şekilde etkilemez.
Yanlış bilgi 8k hz bir mouse ile klavyeyi bilmiyorum mouse ile mesela rust oynuyorum veya valorantta da oluyor ikisinde de epey fps kaybı ve drop yaşıyorum lütfen direkt böyle yazmayalım test etmeden

Yanlış bilgi 8k hz bir mouse ile klavyeyi bilmiyorum mouse ile mesela rust oynuyorum veya valorantta da oluyor ikisinde de epey fps kaybı ve drop yaşıyorum lütfen direkt böyle yazmayalım test etmeden
8k hz mouse islemci yorar rust da islemci tabanli oyun ondan dolayi etki ediyor ancak klavye cok fazla yormuyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8k hz mouse islemci yorar rust da islemci tabanli oyun ondan dolayi etki ediyor ancak klavye cok fazla yormuyor diye biliyorum
ayrica iyi bir islemciniz varsa (r5 5600 ustu) etki etmez anca uzunnkullanimda edebilir

Ben de klavyeyi bilmiyorum zaten sadece adam ikiside yormaz demiş ben 8k hz lik mouseyi 2k hz de kullanıyorum

Test etmedim ama öyle bir sorunla karşılaşmadım 8k hz mouse 8k hz klavye kullanıyordum

9800x3d de hiç sorun olmadı önceki işlemcim R5 7600 ondada o sorunu yaşamadım
ikiside yeterli cunki, zaten cogunlukl low end pc lerde onerilmiyor bu 8k hz muhabbeti. ama yine de ortalamanin alti olan cogu islemci 5 10 fps fark ettiriyor ozellikle uzun vadede

9800x3d de hiç sorun olmadı önceki işlemcim R5 7600 ondada o sorunu yaşamadım
yakalamisken bende bir soru sorayim hocam, 1k hz ile 8k hz arasindaki farki hissedebiliyomusunuz ?

ikiside yeterli cunki, zaten cogunlukl low end pc lerde onerilmiyor bu 8k hz muhabbeti. ama yine de ortalamanin alti olan cogu islemci 5 10 fps fark ettiriyor ozellikle uzun vadede

yakalamisken bende bir soru sorayim hocam, 1k hz ile 8k hz arasindaki farki hissedebiliyomusunuz ?
Asus Rog strix gladius 3 aimpoint 1k Hz di ondan 8k hz ajazz aj159 pro scyrox V8 ve viper V3 pro ya geçiş yaptım fark ediyor bence

8k kullanmaya başlayıp ardından tekrar Asus Rog strix gladius 3 aimpoint o kullanmaya çalıştığım da yavaş gelmeye başladı hantallasti sanki aimim bozuldu falan tekrar geri 8k ya geçtim rahatladım

Kanka bende köpek gibi rust oynuyorum o yüzden sormak istedim

Geri