4060fetişlidinazor
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2k olsun reis 4060 var 1080 de kullanırım ama 2k da oynattığı olur elbetBunlar vardı bende alicamtim PS alacağım zaman taşındık kaldı öyle alamadım içimde kaldı tavsiyem budur üstüne eklerim diyorsa daha kaliteli soyliyim
1)
2)CASPER Excalibur 31,5'' 240Hz 1MS(MPRT) CURVED G-Sync / FreeSync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CASPER Excalibur 31,5'' 240Hz 1MS(MPRT) CURVED G-Sync / FreeSync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
LG 32" 32GN55R-B 1Ms 165Hz HDR10 G-SYNC/FreeSync HDMI DP VA Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 32" 32GN55R-B 1Ms 165Hz HDR10 G-SYNC/FreeSync HDMI DP VA Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ama ekran büyük olduğu için 1080 yetmez hacı üstüne koyarsan biseyler güzel bişey alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 saat oyun oynuyorsam 7 si fps dirtestlere bakmadım ama ghosting fps oyunu oynamıyorsan pek sorun olmaz bilemem bakmadım incelemelere