8000 TL Bütçeli Kasam

AlpLion

80+
Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar selamlar sizlere toplayacağım kasayı atıyorum parçalarına dikkatli bakmanızı tavsiye ederim, sizlere sorum şudur gelecekte bundan 2 yıl sonra bu anakart ve diğer parçalar bana hala yeterli olur mu? Herhangi bir ısınma sorunuyla karşılaşmam umarım.
Toplayacağım sistem:
AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz
Corsair 2x8 (16gb) RAM 3200 Mhz
MSI B450M-A PRO MAX 4133 Mhz (OC) mATX Anakart
Gigabyte RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 256 Bit EKRAN KARTI
TOSHIBA M2 SSD 500 GB
THERMALTAKE J25 650W 80Plus Kasa

Ek Olarak: Monitör Asus VG24VQ alacağım
Mouse: Zowie FK1 veya 2 Farkını bilmiyorum söylerseniz sevinirim. Csgo cuyum önemli detay bu.
Klavye: Logitech g213 veya o tarzda güzel bi klavye öneriniz varsa alırım dostlarım.

Güzel sistem 5 6 yıl rahat götürür her oyunu da keyifle oynarsın. Soğutucu ve hdd eklemeyi düşünebilirsin

Yeterli olur ama bir ve isinma problemi Ile karsilasmasin
Yeterli olurdan sonraki kısmı tam anlayamadım dostum
Post automatically merged:

Güzel sistem 5 6 yıl rahat götürür her oyunu da keyifle oynarsın. Soğutucu ve HDD eklemeyi düşünebilirsin
Şimdi böyle alıyım umarım bir sıkıntısı çıkmaz itopyadan alacağım. Daha sonra HDD ve Soğutucu eklemesi yapıcam

Şimdi böyle alıyım umarım bir sıkıntısı çıkmaz itopyadan alacağım. Daha sonra HDD ve Soğutucu eklemesi yapıcam
Sanirim icinde isinma problemi gibi bir kusku var oyle bir sey olmasin sorun yasamazsin

Hocam benim sisteme yakın bir sistem bende farklı olarak ekran kartı asus 2070 , anakart msi x470 , kasa olarakta corsair delta var indirimleri kovalayarak 7900 TL ye toplamıştım bütün oyunları rahatlıkla oynuyorum soğutucu olarakta GamePower Windrunner kullanıyorum 4-5 saattlik oyun oynadığımda bile işlemci sıcaklığım maksimum 78 dereceyi görüyor 1 ay olacak alalı memnunum sizde memnun kalırsınız sorunsuz bir kaç sene götürür bütçeniz yoksa ilerleyen zamanlarda işlemci soğutucunuzu değiştirmenizi öneririm

Hocam benim sisteme yakın bir sistem bende farklı olarak ekran kartı Asus 2070 , anakart MSI x470 , kasa olarakta Corsair delta var indirimleri kovalayarak 7900 TL ye toplamıştım bütün oyunları rahatlıkla oynuyorum soğutucu olarakta GamePower Windrunner kullanıyorum 4-5 saattlik oyun oynadığımda bile işlemci sıcaklığım maksimum 78 dereceyi görüyor 1 ay olacak alalı memnunum sizde memnun kalırsınız sorunsuz bir kaç sene götürür bütçeniz yoksa ilerleyen zamanlarda işlemci soğutucunuzu değiştirmenizi öneririm
Şöyle ki, maalesef ek bir soğutucu alamayacagım şimdilik umarım ısınmaz sistem

Geri