Yardım 8000 TL telefon önerisi

bütçeni arttırabilirsen p40 pro nun kamerası taş gibidir videosunu bilmem ama fotoğraf iyi arttımazsan iphone 11 al derim

bütçeni arttırabilirsen p40 pro nun kamerası taş gibidir videosunu bilmem ama fotoğraf iyi arttımazsan iphone 11 al derim

İphone 12 mini varken daha yeni yavaşlatılmış İphone 11 almak istemiyorum. Bir yandan İphone 12 Mini'de Dolby Vision var çoğu pahalı kamerada bile yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus ROG Phone 5 geldi aklıma

Rog Phone 5 kamerası nasıl?

Kaba olmaması daha iyi demişsin. Hiç düşünmeden 12 Mini.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Arkadaşlar elimde ki Poco X3 NFC telefonu 2000'e satabilirsem 8000 TL bütçem var. Kamerası ve sağlamlığı çok önemli. Birde kaba olmasın şimdiden teşekkürler.
oyun oynayacaksanAsusun telefonları oyun oynamayacaksaniz Apple

Arkadaşlar kamerası çok iyi ve kaba olmayan bir telefon önerisi istedim iyi ki. Android'e o kadar para dökesim yok. Bir de iyi ki sağlam istedim.

Exynos sıkıntılı Samsung Snapdragonlu telefonlarını Türkiye'ye satmıyor.
Snapdragon'la satılan modelleri de var ama sizin bütçenizdeki amiral gemisi modellerinde getirtmiyor.
M51, A52, A72, A71, A70 aklıma gelen birkaç Snapdragon'lu Samsung.

• Beğen
ben olsam o paraya pc toplardım

• Kızgın
Snapdragon'la satılan modelleri de var ama sizin bütçenizdeki amiral gemisi modellerinde getirtmiyor.
M51, A52, A72, A71, A70 aklıma gelen birkaç Snapdragon'lu Samsung.

A72 düşündüm ama işlemcisi elimdeki 3000 TL'lik telefondan düşük. Bir de Samsung alırsam sadece S veya Note serisi alırım A serisine uzun süre güncelleme vermiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri