Neler Yeni

8000 TL'YE Kadar PC Toplama

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
İyi günler, Baştan aşağı oyun pc'si toplamak istiyorum kasa, monitör, mouse, kulaklık dahil olmak üzere.
8000 TL kadar limitim var. Youtube kanalı üzerinden DA'nın çoğu kasa toplama videolarını izledim ama kasa fiyatları değişiyor ve kasalar da değiştiğini gördüm. Nasıl iyi bir pc dizerim. Yardımcı olur musunuz?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Da 2 + t6 ultra + aoc 24g2u alabilirsiniz Geri kalan ekipmanlar icin ayri bir konu acabilirsin

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler şunu açıklık getirmek istiyorum, ekipmanların adlarını tam bilmiyorum kısaltılmış falan söylemezseniz sevinirim. Sizlerin dediklerinizi araştırıp bakıp almayı düşünüyorum :)

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
BU TN panel İPS alması daha iyi olur AOC İPS panel kesinlikle İPS alsın.
evet tn panel .bana şuana kadar sıkıntı çıkarmadı. film dizi falan da izledim fark göremedim.illa ki farkı vardır ama bu monitör tam f/p monitörü 144 hz olsun diyenlere öneririm.1500 e aldığımda iyiydi ama fiyatı artmışl şimdi malum vatan bilgisayar.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
evet tn panel .bana şuana kadar sıkıntı çıkarmadı. film dizi falan da izledim fark göremedim.illa ki farkı vardır ama bu monitör tam f/p monitörü 144 hz olsun diyenlere öneririm.1500 e aldığımda iyiydi ama fiyatı artmışl şimdi malum vatan bilgisayar.
Açını yandan bak bakiyim nasıl gözüküyor ayrıca TN panelin renkleri güzel değil İPS daha güzel.Hiç açı değiştirmeden sadece oyun oynamak için güzel ama ben genelde yatağıma yatıp uzaktan dizi izlemeyi seviyorum ve bunu yaparken görüntü bozulur TN de İPS de bozulmuyor.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Açını yandan bak bakiyim nasıl gözüküyor ayrıca TN panelin renkleri güzel değil İPS daha güzel.Hiç açı değiştirmeden sadece oyun oynamak için güzel ama ben genelde yatağıma yatıp uzaktan dizi izlemeyi seviyorum ve bunu yaparken görüntü bozulur TN de İPS de bozulmuyor.
evet tn panelin eksiği varsa o da yandan bakınca görüntünün bozulması onuın dışında çok güzel monitör.

Top Bottom