Fatih Kumral
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
3.5 yilllik redmi note 8 pro kullanicisiyim cihazda kasmalar isinmalar başladı cihaz değişeceğim 7000-8000 TL cihaz önerisi alabilirmiyim sizden bilenler yazar ise sevinirim
Değerlendirmede çok kişi gömmüş bunun yerine 2. El iPhone yada Xiaomi cihaz önerir misin
İkinci el iPhone xr bakabilirsinizDeğerlendirmede çok kişi gömmüş bunun yerine 2. El iPhone yada Xiaomi cihaz önerir misin
Hocam tamda onu düşünüyordum alsam nasıl olur diye xr xs arasında kaldım xr pil ve büyüklükte önde xs kamera da önde hangisini alsam bilemedim sen olsan hangisini alırdın?İkinci el iPhone xr bakabilirsiniz
Xiaomi almayın samsung androidin saf halinden sonra en stabil yazılıma sahipDeğerlendirmede çok kişi gömmüş bunun yerine 2. El iPhone yada Xiaomi cihaz önerir misin
Xr ın ekranı amoled diye biliyorumHocam tamda onu düşünüyordum alsam nasıl olur diye xr xs arasında kaldım xr pil ve büyüklükte önde xs kamera da önde hangisini alsam bilemedim sen olsan hangisini alırdın?
Aralarında xs önde diye biliyorum hocam.Hocam tamda onu düşünüyordum alsam nasıl olur diye xr xs arasında kaldım xr pil ve büyüklükte önde xs kamera da önde hangisini alsam bilemedim sen olsan hangisini alırdın?
Ben öyle bir şeye rastlamadımDeğerlendirmede çok kişi gömmüş bunun yerine 2. El iPhone yada Xiaomi cihaz önerir misin
Hocam zamanında Samsung kullandım bana ağır geliyor arkadaşımda A51 var yinede ağır geliyor teması beni bunaltiyor iPhone alacağım büyük ihtimal xs alırım sanırım xr elime daha oturur ama 1.12 inçten bir şey olmazXiaomi almayın samsung androidin saf halinden sonra en stabil yazılıma sahip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xr ın ekranı amoled diye biliyorum
Samsung experience kullandıysanız bende aynı fikirdeyim ama one ui öyle deil üstelik xiaomide yazılım güncellemelerinden sonra çoğu kişide çökme meydana geliyorHocam zamanında Samsung kullandım bana ağır geliyor arkadaşımda A51 var yinede ağır geliyor teması beni bunaltiyor iPhone alacağım büyük ihtimal xs alırım sanırım xr elime daha oturur ama 1.12 inçten bir şey olmaz
S20fe ile a51 i karşılaştırmamanız gerekiyor benceHocam zamanında Samsung kullandım bana ağır geliyor arkadaşımda A51 var yinede ağır geliyor teması beni bunaltiyor iPhone alacağım büyük ihtimal xs alırım sanırım xr elime daha oturur ama 1.12 inçten bir şey olmaz
Hocam zamanında Samsung kullandım bana ağır geliyor arkadaşımda A51 var yinede ağır geliyor teması beni bunaltiyor iPhone alacağım büyük ihtimal xs alırım sanırım xr elime daha oturur ama 1.12Xiaomi almayın samsung androidin saf halinden sonra en stabil yazılıma sahip
Xr ın ekranı amoled diye biliyorum
Ben öyle bir şeye rastlamadım
Hocam samsung bana göre değil cidden mah değeri yüksek oluyor fakat 1 yıllık kullanımdan sonra 4000 mahlık cihazdan farkı kalmıyorSamsung experience kullandıysanız bende aynı fikirdeyim ama one ui öyle deil üstelik xiaomide yazılım güncellemelerinden sonra çoğu kişide çökme meydana geliyor
S20fe ile a51 i karşılaştırmamanız gerekiyor bence