İpad air 4 al geçMerhaba arkadaşlar kardeşime tablet alacağız ama kaliteli güçlü uzun yıllar gidicek tablet istiyoruz yazılım olarak da sıkıntı çıkarmayacak hangi tabletleri ve modelleri tavsiye edersiniz
boyut sıkıntı değilise mini daha mantıklıİpad air 4 al geç
Mini biraz telefon tablet karışımı gibi. Mini 6’da çok iyi cihaz.boyut sıkıntı değilise mini daha mantıklı
kesinlikle ipad zaten ipadin üstüne bir tablet yoktur ben de kullanıyordum attığım 2 modeli 6 yıl garanti rahat kullanırMerhaba arkadaşlar kardeşime tablet alacağız ama kaliteli güçlü uzun yıllar gidicek tablet istiyoruz yazılım olarak da sıkıntı çıkarmayacak hangi tabletleri ve modelleri tavsiye edersiniz
Bir insan neden 'mini' alır ki? Kindle kadar boyutu var büyük telefonla aynı şeyboyut sıkıntı değilise mini daha mantıklı
İpad 8 kullanıyorum 1 yıla yakın oldu inanılmaz memnunum he evet bir sıkıntısı var tıpkı 9. nesilde olduğu gibi çerçevesi geniş ve fiziksel tuş yer kaplıyor beni rahatsız etmiyor gerçi yani naçizane fikrim fazla para vermeye gerek yok derseniz Ipad 9 alabilirsiniz ya da yok ben daha modern görünüm daha geniş ekran derseniz Air almalısınızMerhaba arkadaşlar kardeşime tablet alacağız ama kaliteli güçlü uzun yıllar gidicek tablet istiyoruz yazılım olarak da sıkıntı çıkarmayacak hangi tabletleri ve modelleri tavsiye edersiniz
https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-matepad-11/ eşim yakın zamanda bunu aldı.Gayet memnun her işini yapabiliyor.Yanında kılıf+kalem 400 TL ye geliyor aldıktan sonra da 1 TL ye mouse alabiliyorsun gelen kod ile.Tavsiye ederim.
Hocam huawei tabletlerde google uygulamaları var mıİPad dışında Huawei MatePad 11 alınabilir.
evet neden alsınlar ki zaten apple üretmiş mağazada durması içinBir insan neden 'mini' alır ki? Kindle kadar boyutu var büyük telefonla aynı şey
Bazı uygulamalar APK olarak bazı uygulamalar ise internetten indirilebiliyor. Youtube yok,Gmail yok,Face APK inebiliyor mesela.Bu tarz durumlar var.Ama çok sıkıntı oluşturmuyor.Hocam huawei tabletlerde google uygulamaları var mı