Çözüldü✓ 80000 TL'ye Beyaz hazır sistem önerisi

resi bende düşündüm onuda sence hangisi daha iyi bir ürün anakart b850 sebebini sorabilirmiyim ne farkı var çok anlamıyorumda anakartları sadece kaba taslak biliyorumda m2 ler soğutucular birde faz sayısı gibi .

o ekran kartını düşündüm ve bencede olabilir daha uygun hem hemde fiyat performans diyolar 5070ti a yakın bir ekran kartı
hocam amdnin belli kriterleri var mesela x870 serisinde 40gb lik veri aktarımı vs olmak zorunda 2 tane m2 5 gen olmak zorunda gibi katman sayısı zorunluluğu var eğer ki stüdyo işleri yapmıyacaksan x870 almanı önermem bu tarz işlemciler için b850 gayet yeterli olacaktır eğer ki 0 dan kendim toplarım derseniz eğer ki size bu kriterlere uyan bir sistem hazırlıyabilirim
b850 de mesela parça kalitesi değişiyor bobin kapasitör olsun daha fazla port 3 veya 4 m2 slotu gibi

hocam amdnin belli kriterleri var mesela x870 serisinde 40gb lik veri aktarımı vs olmak zorunda 2 tane m2 5 gen olmak zorunda gibi katman sayısı zorunluluğu var eğer ki stüdyo işleri yapmıyacaksan x870 almanı önermem bu tarz işlemciler için b850 gayet yeterli olacaktır eğer ki 0 dan kendim toplarım derseniz eğer ki size bu kriterlere uyan bir sistem hazırlıyabilirim
b850 de mesela parça kalitesi değişiyor bobin kapasitör olsun daha fazla port 3 veya 4 m2 slotu gibi

reis istersen zaten ondan forum açtım öneriler için ama link paylaşmayı unutma 80k bütçe var

reis istersen zaten ondan forum açtım öneriler için ama link paylaşmayı unutma 80k bütçe var
hocam sadece oyun için mi kullanılacak ona göre araştırayım yayın felan açılacak mı?

işlemci
ekran kartı
anakart
ramhttps://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOookeC112qbHXryHNX9tQc326BsN2QCkJfhOXRsiAFILCQvaDOlM
ssd
kasa
psu
soğutucu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci
ekran kartı
anakart
ramhttps://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOookeC112qbHXryHNX9tQc326BsN2QCkJfhOXRsiAFILCQvaDOlM
ssd
kasa
psu
soğutucu
74.711 lira oyun odaklı bir sistem

Veya

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2​

Veya

Bu şekilde istediğiniz şekilde alabilirsiniz gayette yeterli olacaktır attığım ssdlerden 2tb almayıp 1tb alıp ileride yükseltirim derseniz ise

Geri kalan 2 k ya ise istediğin şekilde bir kasa seçimi yapabilirsiniz

Veya

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2​

Veya

Bu şekilde istediğiniz şekilde alabilirsiniz gayette yeterli olacaktır attığım ssdlerden 2tb almayıp 1tb alıp ileride yükseltirim derseniz ise

Geri kalan 2 k ya ise istediğin şekilde bir kasa seçimi yapabilirsiniz

ANtiQ08 reis bir şey sorucam kule tipi soğutur demi 9800x3d soğutur muhtemelende sormak istedim .( çift fanlı kule tipi )

Antiq08 - k1dot saolun 2nizde yardımcı oldunuz özellikle güç kaynağı çok iyimiş ramler ile fp bakımında şu ürünleri almaya karar verdik çok teşekkür ederim .

Arkadaşım PC topluyor ve bende ona yardım ediyorum. Sizce resimde gördüğünüz sistem nasıl? Bence oldukça fiyat performans güncel bir sistem ve beyaz bir sistem topladık, daha iyisi varsa önerilerinize açığız.
linkini de bırakıtım bakmak isteyenlerde bakabilir. linke tıklayınca görselde gördüğünüz seçenekleri seçmeyi unutmayınız .
Alıntıyı görüntüle
Görseldeki sistemin fiyatı: 68000 TL.
Bütçe: 80000 TL.

80kya 5080 sistem var kardeşim 5070 mi alınır 80k ya isters eişlemcisi r9 9950x olsun

ANtiQ08 reis bir şey sorucam kule tipi soğutur demi 9800x3d soğutur muhtemelende sormak istedim .( çift fanlı kule tipi )

Antiq08 - k1dot saolun 2nizde yardımcı oldunuz özellikle güç kaynağı çok iyimiş ramler ile fp bakımında şu ürünleri almaya karar verdik çok teşekkür ederim .
Hocam soğutur sıkıntı çekmezsiniz render felan almıyacaksanız sorun çıkarmaz

80kya 5080 sistem var kardeşim 5070 mi alınır 80k ya isters eişlemcisi r9 9950x olsun
5080i besleyemedikten sonra Napacan kral o ekran kartını 😀

Hayırlı olsun hocam ssd yeni nesil kontrolcülerle geliyor ondan dolayı gayet mükemmel bir sistem ama o kasa sorun çıkarabilir project zero için diye biliyorum o kasayı

9070xt atıyorsun kardeşim 80k bütçense bunu alırsın 5080 sistem 9070xt leş kalır 5080 in yanında işlemcisi istedigi kadar kötü olsun 4k d oynicaksan zaten darbogaz sorunu olmaz https://www.gaming.gen.tr/urun/6126...-16gb-32gb-ram-1-tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Anakart giriş seviye Ramler Samsung büyük ihtimalle oda leş psu desen bronz böyle bir sisteme 86k vereceğine gidip adam akıllı ne alındığını bilinmiş harbi oyun bilgisayarı alsın daha iyi işlemci desen 7600x 7500f le aynı performansı veriyor ve çok ısınıyor 😀

Hocam soğutur sıkıntı çekmezsiniz render felan almıyacaksanız sorun çıkarmaz

5080i besleyemedikten sonra Napacan kral o ekran kartını 😀
5070 mi alsın o bütçeye bu forumda pc den anlayan yokmu 9070xt atıyor adam 5080 varken😂 tabii bütçe gerçekten 80k ise inandırıcı gelmedi çünkü 80k bütçe ile 9070xt atanda ne bileyim

Hayırlı olsun hocam ssd yeni nesil kontrolcülerle geliyor ondan dolayı gayet mükemmel bir sistem ama o kasa sorun çıkarabilir project zero için diye biliyorum o kasayı

Anakart giriş seviye Ramler Samsung büyük ihtimalle oda leş psu desen bronz böyle bir sisteme 86k vereceğine gidip adam akıllı ne alındığını bilinmiş harbi oyun bilgisayarı alsın daha iyi işlemci desen 7600x 7500f le aynı performansı veriyor ve çok ısınıyor 😀
80k veren 90kda verir 5080 r7 7800x3d b650m falan dizer ne yapıcak 9070xt yi 80k bütçede 9070xt önerilirmi kardeşim?

Geri